Astazi, 2 noiembrie 2009, Romfelt Real Estate si compania cipriota de investitii Secure Investments II au incheiat un contract pentru vanzarea unui numar de 33 de apartamente din ansamblul rezidential Doamna Ghica Plaza, situat in cartierul Colentina din Bucuresti.

33 de apartamente din ansamblul Doamna Ghica Plaza au fost cumparate de compania cipriota Secure Investments IIAm semnat documentele finale cu Secure Investments II. Acestia au cumparat, in final, 33 de apartamente cu 1, 2 si 3 camere si au paltit toti banii odata.

Conform spuselor oficialilor companiei, au profitat de faptul ca proiectul este complet finalizat in acest moment si au cumparat aparatmentele cu scopul de a le inchiria pentru urmatorii 3 ani.

Probabil le vor vinde in momentul in care preturile din piata vor creste suficient.”
(Avi Shloush, general manager Doamna Ghica Plaza)

Doamna Ghica Plaza, rebranduit de curand din Romfelt Plaza, este un complex rezidential format din noua corpuri de cladire, cel mai inalt dintre acestea avand 24 de etaje, fapt ce il situeaza pe locul I ca inaltime intre proiectele rezidentiale bucurestene.

Ansamblul numara 616 apartamente,  33% dintre acestea fiind deja vandute.

Doamna Ghica Plaza este complexul rezidential este cel mai mare din Bucuresti dezvoltat intr-o singura faza, este finalizat, iar locatarii vor putea sa se mute cel mai tarziu in ianuarie 2010.

 

2 November 2009