Imopedia.ro dă astăzi startul Regatei Imobiliare, cel mai mare eveniment imobiliar organizat vreodată la malul mării. Oferte de top, maşini premium şi yachturi de lux vor fi atracţiile târgului organizat în faţa hotelului Rex din Mamaia, în perioada 5-8 august 2010.  

Agenţii imobiliare şi dezvoltatori veniţi din ţară şi din străinătate, reprezentanţi ai domeniilor conexe, dar şi dealeri auto au la dispoziţie peste 2000 mp pentru a face din Regata Imobiliară, un eveniment de top.

Şi pentru ca regalul să fie deplin, târgului propriu-zis i se va alătura unul virtual unde, pe toată perioada desfăşurării lui, cei care nu ajung fizic la eveniment, vor avea posibilitatea să-l viziteze…online pe www.regataimobiliara.ro!

40 de proiecte imobiliare cu mii de oferte îşi aşteaptă cumpărătorii la Regata Imobiliară! Ofertele satisfac cele mai variate cerinţe, expozanţii au adus locuinţe cu preţuri tentante, de la garsoniere de 25.000 Euro până la vile exclusiviste de 800.000 Euro.

Oportunitatea achiziţionării unei case pe vremuri de criză nu mai este un secret pentru nimeni. Mulţi dintre investitori caută oportunităţi, iar casele de vacanţă sunt vizate cu precădere în această perioadă. De aceea, la Regata Imobiliară, mai bine de trei sferturi dintre oferte îi vizează pe cei în căutarea unei “second home”.

Proiect rezidenţial unic privind amplasarea şi nivelul de lux, ansamblul Spectrum Residences este o alegere bună pentru cei care vor un apartament la malul mării. Situat chiar la limita dintre oraşul Constanţa şi staţiunea Mamaia, la numai 30 de metri de mare, Spectrum Residences este format din cinci blocuri cu apartamente de lux, conceput pentru un nivel ridicat de confort, cu multiple facilităţi pentru locatarii săi.

Ansamblul Spectrum Residences oferă ca facilităţi piscină de 120 mp, sală de fitness, jacuzzi, loc de joacă pentru copii, sistem centralizat de ventilare, centrală termică cu gaz amplasată la nivelul spaţiului comunitar. Parcările sunt subterane în sistem simplu sau parklift şi mai are 14 locuri de parcare supraterane pentru vizitatori” spune Elena Enache, reprezentant Spectrum Residences.

Privilegio Braşov atrage atenţia celor aflati  în căutarea unei locuinţe într-unul dintre cele mai frumoase oraşe montane. Şi cum dorinţele clienţilor sunt extrem de diferite în ceea ce priveşte locuinţele, dezvoltatorul ansamblului încearcă să satisfacă cât mai multe dintre ele, oferind 36 tipuri de apartamente.

Cei care vor să fugă în vacanţă departe de ţară, în propria casă, pot alege Grecia. Halkidiki este o destinaţie de top a grecilor, unde cumpărători din toată au ales să-şi cumpere o casă de vacanţă. De aceea am decis să aducem la Regata Imobiliară un ansamblu de vile situat chiar pe malul Mării Egee.

Complexul Trikorfo Beach este format din 143 de vile şi este construit în mijlocul unei vechi plantaţii de măslini, chiar în centrul oraşului. Printre facilităţile oferite amintim: patru terenuri de tenis şi baschet, o piscină, infrastructura la cele mai înalte standard şi bineînţeles distanţa de numai 150 metri de mare. Vilele au suprafeţe cuprinse între 78-85 mp şi costă 185.000 Euro. Vilele sunt complet mobilate şi utilate, cu maşină de spălat, aragaz, cuptor, frigider, paturi duble, canapele, tv color, aer condiţionat, mese, dressing.

Maple Place, un cartier românesc cu aer canadian este soluţia pentru cei care vor confort, calitate şi timp de execuţie record pentru casa lor, aproape de Bucureşti.

“Considerăm iniţiativa Imopedia.ro de a organiza Regata Imobiliară la mare de foarte bun augur având în vedere situaţia actuala a pieţei imobiliare. Echipa ARH Ventures se bucură să fie prezentă în cadrul târgului cu oferta de case din cadrul proiectului rezidenţial Maple Place. Pentru toţi cei interesaţi de o casă, îi invităm să Aleagă Viaţa All Inclusive în Maple Place, unde pot găsi tot ceea ce au nevoie pentru a se simţi acasă. Am pregătit discount-uri şi oferte greu de refuzat pentru toţi cei dornici să trăiască o viaţă All Inclusive” declară Anca Axente, Marketing Manager, ARH Ventures - dezvoltator Proiect Maple Place.

Belvedere Imobiliare va aduce la Regata Imobiliară proiectul Solaris Parc, un ansamblu rezidenţial situat în localitatea Frumuşani la doar 30 de minute de Piaţa Unirii. Cartierul rezidenţial cuprinde 135 vile întinse pe o suprafaţă de 8 hectare.

“Pentru târg vom avea o ofertă specială pentru vila Dana un preţ de 515 Euro/mp construit. Avem trei modele de vile noi, cea mai mică fiind vila Dana” ne-a declarat Cristian Pulpea, client manager Belvedere Imobiliare.

Reprezentanţii ansamblului Militari Residence au decis şi ei că participarea la Regata Imobiliară este un prilej excelent de promovarea.

“Avem garsoniere cu suprafaţă de 37,65 mp utili cu preţul de 37.650 Euro cu TVA şi toate finisajele incluse: gresie, faianţă, parchet triplu stratificat, uşi de interior, centrală termică. Garsonierele cu suprafaţă de 39,55 mp costă 39.550 Euro cu toate finisajele şi TVA inclus. Apartamentele cu două camere au preţuri care încep de la 51.300 Euro şi ajung la 59.000 Euro. Apartamentele cu trei camere costă de la 61.000 Euro la 64.000 Euro, pentru suprafeţe de 65 şi 67 mp” a declarat Ionuţ Tudorie, reprezentant Militari Residence. 

În cea de-a treia zi de târg vă aşteptăm să urmăriţi concursul de yacht-uri organizat de Nautical Blue. Jurnaliştii acreditaţi vor putea vedea concursul de pe puntea celebrei ambarcaţiuni Bricul Mircea.  

Târgul va fi deschis de joi până sâmbătă în intervalul orar 16-23, iar duminică de la 11 până la 16.

 

Imopedia.ro este portalul imobiliar cu cel mai mare trafic de vizitatori, conform Sati.ro. Imopedia.ro deţine peste 500.000 de oferte Imobiliare publicate de agenţii Imobiliare.

Pentru detalii suplimentare:

 

Mihaela Sandu

Cristina Tamaş

 

Tel: 0723 433 816

e-mail: [email protected]

Tel: 0743 121 189

e-mail: [email protected]

 

5 August 2010