Achizitia unei case la pretul de 23000 de euro si Programul Prima Casa

Publicat: | Numar afişări: 22068

Achizitia unei case la 23.000 de euro, in Cartierul Davilas Dorolt, pe langa pretul foarte accesibil pe care il are, este mult facilitata prin accesarea programului Prima Casa

Achizitia unei case la pretul de 23000 de euro si Programul Prima CasaDavilas Construct este prima firma  care va aduce programul Prima Casa in Satu Mare, cu multiple posibilitati de a achizitiona case la cele mai bune preturi de pe piata, in acceptiunea unora case ieftine, in acceptiunea noastra case la un pret corect , construite 100% din materiale de cea mai buna calitate, dublate de o executie ireprosabila, bazata pe o vasta experienta acumulata de-a lungul anilor.

Proiectul Davilas Dorolt vine in intampinarea celor care isi doresc o prima casa  ,o vila de vis  pe care o pot achizitiona la cel mai bun prêt de pe piata, un prêt corect atat pentru dezvoltatorul imobiliar , in cazul de fata Davilas Construct  cat si pentru beneficiarul final care poate fi oricare dintre dumneavoastra deoarece Proiectul Davilas Dorolt poate fi accesat de toti cei care isi doresc O PRIMA CASA IN SATU MARE.

Ce case pot gasi satmarenii in Satu Mare in acest moment.si la ce preturi pentru a putea accesa programul Prima Casa? Se spune ca in acest moment pot gasi variante de case ieftine, apartamente ieftine!

La un studiu de piata pe care l-am facut, am observat ca ofertele accesibile, casele ieftine, aparamentele la preturi mici sunt doar la nivel declarativ.

Din acest motiv, conducerea Davilas Construct a luat niste decizii fara precedent, menite sa influenteze decisiv piata imobiliara din Satu Mare. Si anume, Davilas Construct a decis sa vina cu o oferta de case cu adevarat accesibile ca prêt.

Ce inseamna case ieftine in acceptiunea noastra? In primul rand inseamna case pentru care pretul mic pe care-l platesti initial nu se repercuteaza asupra calitatii casei per ansamblu la final, insemna case la care pretul mic pe care-l platesti la achizitie nu se repercuteaza asupra confortului tau ulterior.Acest lucru inseamna ca se folosesc materiale de calitate (vezi constructia din caramida de tip poros, fundatiile si  structura din beton, acoperis din tigla de tip Bramac, geamuri termopan GEALAN), pe de o parte, pe de alta parte din punct de vedere termoenergetic nu se face rabat de la standarde constructive inalte (termoizolatia tuturor caselor din cartierul rezidential Davilas Dorolt se face cu un strat de polistiren de 10 cm, in coditiile in care zidul casei este din caramida poroasa de 30de cm).

Pe de alta parte, programul guvernamental Prima Casa impune un plafon de garantare pentru orice achizitie de 60.000 de euro. Acest lucru nu inseamna ca statul garanteaza doar casele mai ieftine de 60.000 sau apartamentele sub acest prêt.ci ca, statul garanteaza achizitiile de case pana in suma de 60.000 de euro, cumparatorii putand opta si pentru case mai scumpe, cu conditia ca diferenta dintre suma totala de achizitie a casei si plafonul de 60.000 euro sa fie inclusa in avansul platit de catre client vanzatorului.  Insa, datorita potentialului scazut de cumparare existent in acest moment pe piata, cele mai cautate case vor fi casele ce se vor vinde sub acest prêt de 60.000. Davilas Construct s-a gandit la un prêt mult mai mic, in asa fel incat acest prêt sa fie accesibil unui numar mult mai mare de tineri ce-si doresc o prima casa in Cartierul Davilas Dorolt.

PRetul unei case in Cartierul Davilas din Dorlot poate parea incredibil de mic, dar el este cat se poate de accesibil. Astfel vila Tineret , o casa dedicata tinerilor din Satu Mare, ajunge la pretul de 23.000 la stadiul de finisaj exterior.Ce inseamna o casa finisata exterior? O casa finisata exterior este casa la rosu la care se adauga termoizolatia (in cazul tuturor caselor din Cartierul Davilas este vorba de o termoizolatie de 10 cm grosime), tencuiala nobila in culoare, acoperisul cu sarpanta de lemn si acoperit cu tigla de tip Bramac, geamuri termopan GEALAN, usi de intrare in casa , respectiv usi de iesire pe terasa, compartimentarea interioara a casei cu caramida.

Vila Tineret este o casa de tip duplex cu o suprafata de  100 mp/casa, pe un singur nivel, cu doua dormitoare, un living, o bicatarie, o baie, o terasa de 30 mp.

Care este ideea pretului mic al casei?

In primul rand, din nou, intentia conducerii firmei Davilas Construct, ca incadrarea in posibilitatile reala de achizitie a unei case sa se poata realiza de catre cat mai multi doritori.Cu cat aceste case sunt mai ieftine (vezi ieftin in acceptiunea mai susdescrisa), la un prêt mai accesibil , cu atat sansele ca programul Prima Casa sa fie accesat de satmareni, in Satu Mare sunt mai aproape de realitate.

De asemenea la baza deciziei de ca construi case la un  prêt cat mai mic, dar nu in ultimul rand, a stat.. bunul simt. Acest bun simt ne-a caracterizat inca de la inceputul activitatii noastre. In conditiile in care pretul garsonierelor in Satu Mare trecea de 15.000, iar pretul apartamentelor cu o camera trecea de 20.000, Davilas a construit si predat satmarenilor la cheie, mai mult de 50 de garsoniere la preturi cuprinse intre 8.500 si 10.000 de euro. In plin avant imobiliar in anii 2007, 2008 cand casele de peste 100 si 150 mp erau scoase la vanzare in SAtu Mare la preturi cuprinse intre 100.000 si 150.000 de euro, Davilas a construit si vandut in totalitate casele din Complexul Rezindetial Davilas 1 , de pe Lucian Blaga, din Satu Mare, la doar 69.000 de euro.

In acest moment, cand piata caselor din Satu Mare si imprejurimi (raportate la suprafetele maisusamintite) se invarte in jurul unui prêt mediu de 60.000 de de euro, Davilas scoate la vanzare case la 23.000 de euro.  Mai multe detalii vezi www.davilasconstruct.ro

Taguri: prima casa

Comentarii (3)
#3. oceanicfinance | 28.06.2017 | 18:55
0 (0/0)
Aveți nevoie de un împrumut autentic în scopuri de afaceri sau de a vă ****ăti datoria de contact Dl Kellie Wilson acum pentru credite autentice prin e-mail: Oceanicfinance113@gmail.com
#2. mari | 08.02.2012 | 21:24
1 (0/1)
#1. IMO | 01.07.2009 | 11:28
6 (1/7)
Bravo lor! Deci se poate.
Va asteptam si pe la Bucuresti, ca este potential.
Imopedia, ii promovati si pe ei ca pe EuroMetropola? Cel putin ei merita.
Adauga comentariu

B1TV - PRIMA CASA 4
Get Adobe Flash Player to be able to see this content
19089-2.jpg
B1TV - Prima Casa 4
10463-60410397-2.jpg
Programul "Prima casa", deblocat? Asteptati, ne transmit bancherii!
10432-new.jpg
Dezvoltatorii vor si nu vor Prima Casa 2
10279-64651.jpg
Blocaj în programul Prima Casă
9970-agentii.jpg
Agentii imobiliari spera ca programul Prima casa sa dezghete piata
9964-tvr.jpg
Prima Casă 2 dinamizează piaţa terenurilor
9772-mai_greu_de_luat.jpg
Mai greu de luat
9434-60400644-2.jpg
Creste la 80.000 de euro plafonul la Prima Casa, crestem si noi preturile"
9173-60398655-2.jpg
Guvernul a deblocat "Prima Casa"
6924-60356947-2.jpg
Boc, nemultumit de ritmul de rezolvare al dosarelor pentru Prima Casa
Imobile prima casa
Apartamente de max 70.000 EURO
Sondaj Media
Considerați că 2016 este un an bun pentru achiziția unei proprietăți imobiliare?
Da, cât mai repede posibil, deoarece prețurile au început deja să urce încet.
Da, dar fără grabă. Piața abia se stabilizează, iar prețurile nu au cum să scadă mai mult de atât.
Nu sunt interesat de achiziția unei locuințe în viitorul apropiat.
Nu încă. Voi mai aștepta, cred că prețurile vor mai înregistra ușoare scăderi.
Nu, prețurile încă mai trebuie să scadă mult pentru a se adapta puterii de cumpărare din România.
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.