Incheierea perioadei de recesiune economica nu a adus cu sine doar semne de revigorare a industriei de real-estate pe piata din Romania, ci si noi oportunitati pentru potentialii cumparatori, care isi indreapta din nou atentia catre locuintele oferite catre vanzare. Fie ca vorbim despre un apartament sau o casa, drumul clientului catre ele este acum mult mai lin, ne spun specialistii Regatta. Cum? Contractele cu bancile au fost reluate, iar beneficiarii de credite au parte de noi conditii, prin integrarea serviciului de consultanta bancara in cadrul consultantei imobiliare.

17843-1_case_mixte.jpgCe inseamna, mai concret, acest lucru? Mult mai putina bataie de cap si timp pierdut cu nenumaratele formalitati si proceduri care trebuie urmate – astfel incat clientul isi poate permite sa se concentreze doar pe a lua cea mai potrivita decizie de cumparare pentru el. Cu alte cuvinte, consultantii Regatta sprijina potentialul cumparator atat la identificarea locuintei pe care doreste sa o achizioneze, cat si la obtinerea unui credit, totul in conditii avantajoase si rapide.

“Integrarea serviciului de consultanta bancara in cadrul celor de consultanta imobiliara nu este o procedura noua pentru Regatta, explica Eduard Uzunov, Presedintele companiei. Noi ofeream deja aceste facilitati inainte de aparitia si dezvoltarea crizei economice pe piata din Romania, prin multiple acorduri cu institutiile bancare. Contextul nefavorabil al recesiunii a facut, ca si in celelalte domenii, ca multe dintre proiecte sa fie reevaluate. Iata insa ca acum lucrurile au inceput sa-si reia cursul firesc, iar clientii, din nou increzatori in evolutia pietei, pun din nou pe primul plan obiectivele de dezvoltare personala. Dintre acestea, achizitionarea unei locuinte se distinge in mod clar – de aceea, pentru a-i sprijini cat mai mult in demersul lor, serviciile de consultanta bancara oferite sub umbrela serviciilor de consultanta imobiliara au fost reluate in cadrul Regatta”, a mai declarat Eduard Uzunov.

Infiintata in 1993, Regatta si-a castigat de-a lungul celor 17 ani de activitate reputatia de a fi cea mai specializata companie in domeniul serviciilor imobiliare. Prin serviciile variate si preformante Regatta a devenit leader de piata, fiind apreciata drept cel mai important brand romanesc din industria de real estate. Pe langa supraspecializarea in serviciile de intermediere si consultanta imobiliara rezidentiala, de birouri, spatii comerciale, Compania Regatta a castigat in ultimii ani o importanta cota de piata pe segmentul evaluarilor imobiliare. Departamentul de Evaluari si Sudii de Fezabilitate al companiei Regatta s-a infiintat in anul 2006, fiind in prezent unul dintre cele mai eficiente departamente ale companiei. Fiind prezenti si activi pe toate segmentele pietei de peste 17 ani, folosim experienta pe care am acumulat-o de-a lungul anilor in abordarea specifica a fiecarui client pentru a incheia cu succes orice tranzactie.

28 April 2011