Tagor, dezvoltatorul proiectului rezidențial Adora Urban Village din Bragadiru, situat în partea de sud-vest a Bucureștiului, va demara faza a doua a construcției pe fondul dezvoltării masive din această zonă, care s-a schimbat și aglomerat extraordinar de mult în ultimii 3-4 ani.

40184-auv_1_small.jpgZona care se întinde de-a lungul Șoselei Alexandriei s-a dezvoltat intensiv, astfel încât există și o cerere puternică de locuințe pentru afluxul de navetiști către București.

Tagor lucrează în prezent la obținerea tuturor autorizațiilor necesare pentru începerea celei de-a doua faze din cadrul proiectului, fază ce va include mai multe apartamente decât în prima fază, cu o îmbunătațire a design-ului interior și a compartimentării.

Pe scurt, 2 noi blocuri cu un număr total de 94 de apartamente vor fi construite în zonă, ceea ce înseamnă cu 25% mai multe locuințe decât în faza 1.

„Așteptăm cu încredere startul construcțiilor, întrucât avem rezervate deja primele apartamente pentru această a doua fază, apartamentele din prima fază fiind vândute în totalitate. Am adus multe îmbunătățiri ansamblului, de la varietatea mai mare de apartamente până la design, compartimentare și materiale de construcție. Cea mai mică locuință are acum 42 de metri pătrați utili și are funcționalitatea unui mini-apartament cu două camere. Este practic o extensie a conceptului de mini-cameră introdus în 2013, studioul dublu care a avut mare succes în prima fază transformându-se într-un apartament de două camere, grație compartimentării inteligente”, a declarat Andreea Hamza, director de marketing si vanzari al companiei Tagor.

Proiectele Adora sunt o investiție imobiliară de succes a fondului britanic Patron Capital sub managementul dezvoltatorului imobiliar și administratorului de proprietăți Tagor. Proiectele Adora au demarat în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucureștiului, au continuat în 2014 și 2015 cu în Arad, Adora Forest în Timișoara și Adora Pipera din nordul Bucurestiului.

 

11 May 2016