Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 

Adora Urban Village continuă cu Faza 2

Publicat: | Numar afişări: 1232

Tagor, dezvoltatorul proiectului rezidențial Adora Urban Village din Bragadiru, situat în partea de sud-vest a Bucureștiului, va demara faza a doua a construcției pe fondul dezvoltării masive din această zonă, care s-a schimbat și aglomerat extraordinar de mult în ultimii 3-4 ani.

Adora Urban Village continuă cu Faza 2Zona care se întinde de-a lungul Șoselei Alexandriei s-a dezvoltat intensiv, astfel încât există și o cerere puternică de locuințe pentru afluxul de navetiști către București.

Tagor lucrează în prezent la obținerea tuturor autorizațiilor necesare pentru începerea celei de-a doua faze din cadrul proiectului, fază ce va include mai multe apartamente decât în prima fază, cu o îmbunătațire a design-ului interior și a compartimentării.

Pe scurt, 2 noi blocuri cu un număr total de 94 de apartamente vor fi construite în zonă, ceea ce înseamnă cu 25% mai multe locuințe decât în faza 1.

„Așteptăm cu încredere startul construcțiilor, întrucât avem rezervate deja primele apartamente pentru această a doua fază, apartamentele din prima fază fiind vândute în totalitate. Am adus multe îmbunătățiri ansamblului, de la varietatea mai mare de apartamente până la design, compartimentare și materiale de construcție. Cea mai mică locuință are acum 42 de metri pătrați utili și are funcționalitatea unui mini-apartament cu două camere. Este practic o extensie a conceptului de mini-cameră introdus în 2013, studioul dublu care a avut mare succes în prima fază transformându-se într-un apartament de două camere, grație compartimentării inteligente”, a declarat Andreea Hamza, director de marketing si vanzari al companiei Tagor.

Proiectele Adora sunt o investiție imobiliară de succes a fondului britanic Patron Capital sub managementul dezvoltatorului imobiliar și administratorului de proprietăți Tagor. Proiectele Adora au demarat în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucureștiului, au continuat în 2014 și 2015 cu în Arad, Adora Forest în Timișoara și Adora Pipera din nordul Bucurestiului.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
Comunicatele de presa de la aceasta rubrica sunt oferite redactiei IMOPEDIA.ro spre publicare.

Daca doriti si Dvs sa publicati un comunicat de interes imobiliar, puteti contacta departamentul MEDIA:

contact: dep Media
tel fix: 021/318.25.45
e-mail: media@imopedia.ro

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite articole
Cele mai comentate articole
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video