Compania BM SAND Investments, dezvoltatorul proiectului Maple Place, situat in Balotesti, Jud. Ilfov, lanseaza o oferta speciala, adresata celor care vor achizitiona o locuinta in ansamblul rezidential. Astfel, in perioada 15 Aprilie – 15 Mai, la achizitionarea casei de TIP B din cadrul ansamblului, cumparatorii primesc cadou o Dacia LOGAN noua, oferita prin intermediul Meridian Auto. Tot ce trebuie sa faca este ca pana la 15 mai sa semneze un antecontract de vanzare-cumparare si sa achite un avans de 30% pentru locuinta.*

40022-maple_place.jpgDincolo de a fi un ansamblu rezidential, Maple Place este o comunitate de prieteni care impartasesc valori comune; este locul unde nimeni nu se simte strain. Maple Place este spatiul in care simti caldura unui camin, care iti ofera siguranta pentru copiii tai si confortul de care tu ai nevoie. Proiectul de locuințe a demarat în anul 2009/2010, cu constructii de case tip duplex, iar în prezent 10 familii se bucura de casa mult visata. In 2015, am decis sa ne adaptam noilor tendinte ale pietei imobiliare si am modificat casele astfel incat sa corespunda cerintelor si nevoilor de spatiu, confort si buget. Modelele de case puse la dispozitie ofera optiuni variate si accesibile oricarei familii in ceea ce priveste suprafata casei si a gradinii, indiferent de buget. Construit pe un teren de cca 36,000 mp, ansamblul Maple Place este impartit in 44 de loturi, dintre care 42 sunt destinate constructiei de case (in regim propriu sau prin dezvoltator).

Fiecare casa este construita in regim P+1, are 4 camere (living + 3 dormitoare), 3 bai, spatiu de depozitare, 2 balcoane, terasa. Casele sunt dotate cu locuri de parcare si o gradina amenajata. Suprafata utila a caselor variaza 108 si 112 mp, iar suprafata de teren aferenta are intre 150-240 mp. Casele sunt livrate la cheie, complet finisate, dotate cu toate utilitatile necesare apa, gaze, curent electric si canalizare. Casele sunt construite pe structura metalica, oferind siguranta sporita la cutremur, eficienta energetica prin dubla izolatie termica si spatiu util marit pentru aceeasi suprafata construita. Ansamblul beneficiaza de paza, parc, spatii comune pentru parcare, post trafo propriu pentru furnizarea energiei electrice, drum pavat si gard de imprejmuire al ansamblului.

Pretul caselor variaza in functie de modelul ales intre 74.500 euro si 81.500 euro, la care se adauga TVA, in cota de 5%.

Aflat la nici 2 km de iesirea spre DN1, in localitatea Balotesti, ansamblul ofera rezidentilor sai un stil de viata linistit, sigur, ferit de traficul si zgomotul unei metropole, dar destul de aproape pentru a veni in intampinarea nevoilor zilnice ale celor care locuiesc aici. Ansamblul este situat la nici 10 minute de Therme Bucuresti, cel mai mare centru wellness si de relaxare din Europa, la nici 5 minute de mers pana la prima statie de microbuz catre Bucuresti. In apropiere exista scoala, gradinita, supermarket (Mega Image) si te afli la nici 10 minute de Baneasa Shopping City.

Conditii de cumparare:

In functie de nevoile si posibilitatile de plata ale rezidentilor ansamblului, pentru achizionarea unei case din cadrul Ansamblului Rezidential Maple Place am creat modalitati de plata flexibile, astfel incat fiecare viitor locuitor sa aiba confortul financiar in luarea deciziei de achizitionare a unei noi case. Punem la dispozitia clientilor varianta de a achizitiona o locuinta fara a fi nevoie sa acceseze un credit imobiliar prin rate la dezvoltator sau achizitionarea integrala prin accesarea unui credit imobiliar sau din fonduri proprii.  In ambele cazuri, receptia finala a casei se realizeaza in maximum 4-5 luni de la semnarea unui antecontract, timp in care casa este finisata pe interior dupa dorintele si alegerile cumparatorilor. Imobilul achizitionat se preda la cheie impreuna cu cartea tehnica si documentatia aferenta.

22 April 2016