Activezi în domeniul imobiliar și ți-ar plăcea ca dincolo de reclama pe Facebook, clickuri și interacțiunea online, chiar să îți cunoști potențialii clienți, să te întâlnești față în față cu ei, să afli ce își doresc de la viitoarea achiziție imobiliară și să le arăți cu ce este produsul tău diferit și în ce mod este potrivit pentru ei? Probabil te gândești că acest lucru necesită prea mult timp și resurse materiale, dar sunt soluții prin care clienții vin la tine să te cunoască, să-ți vadă produsul și asta la costuri mici pentru tine!

Cadrul în care aceste întâlniri au loc este unul elegant, la care participă profesioniști imobiliari din toată lumea, iar jurnaliștii prezenți la eveniment surprind și iau interviuri celor mai buni, celor care reușesc să fie diferiți față de ceilalți prin produsul pe care îl oferă și modul inedit în care îl promovează.

Dar nu este pentru oricine! Implică 3 zile intense de întâlniri față în față cu publicul țintă, iar concurența este maximă!

Cu o experiență de 16 ani în organizarea de expoziții imobiliare, Târgul Național Imobiliar TNI este evenimentul de referință pentru piața imobiliară din România, ce reunește într-un singur loc, timp de 3 zile: agenții imobiliare, dezvoltatori, instituții financiar-bancare, fonduri de investiții, instituții de asigurări, management imobiliar, industrii conexe, asociații profesionale, investitori strategici și instituționali, precum și presa de specialitate.

Dacă activezi în segmentul imobiliar participarea la TNI reprezintă o oportunitate de dezvoltare, prin faptul că te ajută să cunoști mai bine mediul imobiliar actual și îți poți face oferta imobiliară cunoscută unui public direct interesat de achiziții în acest domeniu, mărindu-ți astfel considerabil portofoliul de clienți.

Precum o «arenă imobiliară», TNI oferă acel cadru special, business, competitiv și elegant, în care îți poți pune în valoare oferta proprie.” mărturisește Cristina BERCEA, PR Manager TNI.

 

Pentru că Târgul Național Imobiliar TNI nu este doar cel mai mare eveniment de profil din România, ci și unul dintre cele mai relevante din Europa de Est, la eveniment participă profesioniști imobiliari din toată lumea

Continuând traditia începută anul trecut, TNI își extinde cooperarea internațională în 2020. Pe lângă Partenerul strategic NAR (National Association of REALTORS, SUA), TNI se va bucura de prezența altor Asociații și Federații imobiliare din Europa. De asemenea, standurile târgului vor promova propriețăti din diverse țări, incluzând Bulgaria, Spania, Cipru, Grecia și altele. Vom continua inițiativa Conferințelor TNI în zona dedicată special, cu numeroase prezentări de proiecte și produse  imobiliare, pentru a completa experiența vizitatorilor și participanților la această manifestare de prestigiu în domeniul imobiliar românesc. ” a declarat Dan A. Negulescu, REALTOR®, Residential Real Estate Agent, CIPS, TRC, SRS, CRS, ABR. 

Pentru a fi la curent cu toate știrile, noutățile și oportunitățile imobiliare te invităm să descarci GRATUIT aplicația de mobil TNI, ce este disponibilă atât pentru , cât și pentru IOS.

Târgul Național Imobiliar TNI 8-10 mai 2020

Organizator: BDOBC Business Center

Parteneri Internaționali: National Association of REALTORS® (NAR), Cihanara Tourism & Investment LTD, Prima Realty Marbella

Parteneri: Pro Capital Straulesti Apartments, Palladium Residence

Powered by Imopedia.ro

42966-tnimare.jpg

21 February 2020