Potrivit Ariston Thermo România, liderul pieței locale de centrale termice și boilere electrice, comportamentul de achiziție al cumpărătorilor de centrale termice s-a schimbat semnificativ în ultimii ani, aceștia fiind tot mai interesați de avantajele extra oferite de producător, pe lângă caracteristicile tehnice și preț.

39641-genus_premium_evo_ambiental.jpg„Ne bucurăm să observăm o evoluție în comportamentul clienților și acordarea unei atenții sporite serviciilor post-achiziție. În plus, introducerea, din toamna anului trecut, a noilor directive europene privind eficiența energetică a  determinat îndreptarea către produsele cu un grad tehnologic ridicat, ce asigură un randament sporit și economii la consumul de gaz”, a declarat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România.

În ceea ce privește principalele servicii post-vânzare, românii aflați în căutarea unei soluții de încălzire sunt tot mai atenți la garanția oferită produsului, cât și la serviciile de service puse la dispoziție. Potrivit reprezentantului Ariston Thermo România, aceste două aspecte sunt luate în considerare mai ales de cei care își înlocuiesc centrala termică și care au deja experiența folosirii unui asfel de produs.

„O centrală termică are o durată de viață de cca. 10 ani, perioadă în care proprietarii înțeleg că serviciile post-vânzare au o importanță ridicată. Astfel, cele mai importante aspecte luate în calcul la cumpărarea unei noi centrale termice sunt posibilitatea de a beneficia de o intervenție specializată rapidă în orice punct al țării, livrarea rapidă a pieselor de schimb originale și garanția cât mai îndelungată a produsului”, a completat Drăguleanu.

Pe aceste considerente, Ariston Thermo România lansează campania „Performanță în cel mai mic detaliu” în cadrul căreia, orice achiziție în perioada 08.02.2016-30.04.2016 din gama de  top de centrale termice în condensare Genus Premium Evo beneficiază de garanție extinsă de la 3 la 5 ani.

„Având în vedere nevoia clienților de a achiziționa produse performante și, în același timp, eficiente din punct de vedere energetic, introducerea acestei game în ofertă a venit în mod firesc, deoarece produsele Genus Premium Evo corespund celor mai exigente cerințe de confort și economie”, a completat  reprezentantul companiei.

Datorită acesteia, centralele termice din gama de top Genus Premium Evo, produse în Italia, reușesc să aducă o economie de până la 35% la consumul de combustibil, comparativ cu o centrală convențională. În plus, acestea oferă un confort acustic sporit, precum și un design modern, ușor de integrat în orice ambient.  De asemenea, acestea dispun de un raport de modulare de 1:10, de schimbător de căldură din oțel-inox, în timp ce panoul de comandă este disponibil în limba română.

Detalii legate de promoție și modelele participante în campanie puteți găsi pe site-ul companiei.

# # #

Despre Ariston Thermo România

Ariston Thermo România este filiala locală a companiei italiene Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internațional în producția și furnizarea unei game complete de echipamente și servicii destinate încălzirii și producerii de apă caldă menajeră.

Angajamentul Ariston Thermo privind eficiența energetică este exprimat prin lansarea constantă de noi soluții bazate pe surse regenerabile de energie, cum ar fi sistemele solare și pompele de căldură, precum și prin îmbunătățirea eficienței produselor tradiționale (boilere sau centrale termice), dar și prin investițiile în noi proiecte.

Portofoliul de produse Ariston Thermo România este compus din centrale termice murale și de pardoseală, convenționale și în condensare sub brandurile Ariston, Chaffoteaux și Rendamax, boilere electrice și indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer condiționat și panouri solare.

# # #

29 February 2016