Big Office, clădirea de birouri în care compania Blue Point Call Center a închiriat un nou spațiu de lucru are în total o suprafață de 3.300 mp și a fost dată în folosință în luna august 2015, fiind situată în zona de sud a Capitalei, în imediata apropiere a stației de metrou Piața Sudului.  Blue Point a închiriat o suprafață totală de 1.500 mp.

38333-big_office.jpgCererile venite din partea companiilor BPO și IT&C au avut cea mai mare pondere, de 40% din totalul tranzacțiilor înregistrate în București anul trecut, acest domeniu fiind în continuare cel mai activ pe piața închirierii de birouri.

Estimăm că acest trend se va menține și în perioada imediat următoare, datorită numărului mare de angajări anunțate în domeniile BPO și  IT&C în a doua parte a lui 2015 și în 2016.

Apropierea de metrou, accesibilitatea spațiilor și apropierea de funcțiuni comerciale sunt cele mai importante criterii de selecție pentru acest tip de chiriași, ai căror angajați au o medie de vârstă de până în 30 ani”, declară Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP Consulting l CORFAC International.

Big Office este un centru de afaceri cu un design modern, care dispune de birouri tip open space partiționat, cu dotări și facilități de ultimă generație, bucătărie, trei lifturi cu o capacitate de 8 persoane, pază 24 ore, CCTV, prize date, cablare voce-date, înălțime de minimum 2,7 metri până la tavan și sistem de climatizare four pipe și centrală termică proprie. Ca o dotare suplimentară Big Office are la dispoziție 60 locuri de parcare. 

 

Despre Blue Point

Blue Point este o companie de servicii call center, cu capital 100% românesc. Înființată în 2007, compania oferă soluții profesioniste și personalizate de outbound (telesales, telemarketing, sondaje de opinie etc.) și inbound (suport clienți, infoline și helpdesk, suport tehnic, programe de loializare, upsell&cross sell inbound etc).

 

Despre ESOP Consulting l CORFAC International

ESOP este unul dintre principalii consultanți imobiliari ce lucrează de 14 ani în piața birourilor si pe piața rezidențială. ESOP este lider pe segmentul închirierilor de birouri către companii medii, oferind soluții atât companiilor medii și mari care se află în expansiune sau doresc  optimizarea costurilor cu chiria, cât și start-up-urilor românești și reprezentanțelor străine care deschid filiale în România.

Incepand cu 2013, ESOP activează în asociere cu CORFAC International - Corporate Facility Advisors – o alianță de companii imobiliare antreprenoriale angajate să ofere servicii de calitate la nivel local, național și international. Prin apartenența ca Membru Principal la FIABCI (Federația Imobiliară Internatională) – și prin firmele independente afiliate din piețe-cheie din înteaga lume, CORFAC International oferă servicii imobiliare cu o acoperire în 61 de locații din America de Nord și în peste 65 de alte țări pe plan mondial. În cifre – peste 8.500 de tranzacții anual, cuprinzând 55 mil mp și evaluate la peste 5,2 miliarde $.

ESOP Consulting/CORFAC International  poate oferi soluții pentru orice tip de firmă, accesând cea mai mare bază de date în care se află 760 de centre de afaceri și  peste 2.000 de vile, adică peste două milioane mp de spații de birouri. ESOP a asistat de-a lungul timpului companii de talie medie și mare care au tranzacționat peste 300.000 mp de spații de birouri, printre companiile care și-au relocat sediul de-a lungul timpului prin ESOP se numără: ENEL, IPSOS Interactive Services, KONICA MINOLTA, MEGA IMAGE, SBS Broadcasting, LUGERA & MAKLER și alții.

5 October 2015