Business Room este cea mai modernă și primitoare sală de conferințe, cursuri, prezentări din orașul Giurgiu. Ea se află într-o zonă ultracentrală, la etajul 2 al clădirii de birouri Breazu Center, din str. Gării, nr.30. Lansarea oficială are loc miercuri, 9 decembrie 2015, ora 11:00 am.

38851-business_room.jpgSala Business Room dispune de o suprafață totală de 72mp utili și este compusă dintr-o sală Open Space de 50mp, un birou individual de 12mp, un oficiu și un grup sanitar. Este destinația ideală pentru grupurile de până la 20 de persoane care doresc un spațiu închiriabil cu ora pentru a-și desfășura activitățile curente de afaceri: prezentări, traininguri, conferințe, etc. Printre dotările tehnice de care dispune se numără Internet, TV HD, video-proiector, laptop, flipchart.

Despre Breazu Center

Clădirea situată pe str. Gării, nr.30 a fost construită în anul 1946 de către Breazu Dumitru și naționalizată la scurt timp de către statul comunist. După revoluție, imobilul a fost retrocedat în anul 1999 urmașului de drept Done Dumitru-Mircea, fiul lui Breazu Dumitru. După decesul lui Done Dumitru-Mircea și a soției acestuia, Done Constanța, clădirea revine în proprietatea nepotului acestora, Andronache Cosmin. În anul 2012 acesta decide reconsolidarea, recompartimentarea și schimbarea destinației imobilului în clădire de birouri, astfel luând ființă Breazu Center.

Sala Business Room, ca de altfel și restul clădirii Breazu Center sunt operate de către firma SC Breazu Renting Center SRL, avându-l administrator și acționar pe Cosmin Andronache.

“Business Room se înscrie pe linia inovației începute în 2012, când am lansat prima clădire de birouri din orașul Giurgiu. De data aceasta, inovația vine din faptul că am decis să transform activitatea de închiriere a unui spațiu, activitate care e de obicei lunară, într-un serviciu de închiriere per oră a aceluiași spațiu. Astfel, mai multi oameni vor putea beneficia de acest serviciu datorită costului mult redus față de varianta clasică, lunară.” declară Cosmin Andronache - fondator Business Room.

8 December 2015