Casa Rusu, compania de retail a principalului producător de mobilier din România, Rus Savitar, anunță extinderea magazinului din Constanța și deschiderea acestuia pentru public, în noul format, începând cu 17 iulie.

37725-casa_rusu_constanta_1.jpg„Locația din Constanța a fost inaugurată în urmă cu doi ani, în 2013, în urma unei investiții de 250.000 de euro. La începutul acestui an am luat însă decizia de a extinde spațiul existent. Astfel, noul magazin are acum o suprafață de 3.210 metri pătrați, față de 2.500 metri pătrați”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Potrivit afirmațiilor sale, suma alocată extinderii magazinului a fost de 120.000 de euro, ridicând investiția totală la 370.000 de euro. Locația este amplasată în cadrul Centrului Comercial Cora Brătianu din Constanța, pe două niveluri, parter și mezanin, și are 32 de angajați ce pot oferi consiliere clienților în privința produselor necesare amenajării.

Dincolo de extinderea magazinului, Casa Rusu anunță și introducerea, în cadrul noii locații, a brandului propriu de decorațiuni și obiecte de uz casnic, Cassima.

37726-casa_rusu_constanta_3.jpgNoua gamă de decorațiuni și obiecte de uz casnic a fost lansată în primăvara acestui an, în cadrul magazinului din Colentina, București. Aceasta a venit ca un pas firesc în dezvoltarea sortimentului din magazinele Casa Rusu, având ca scop oferirea clienților o gamă completă home&deco.

În ceea ce privește produsele existente în cadrul magazinului Casa Rusu din Constanța, clienții pot găsi întreaga gamă de mobilier pentru bucătării, dormitoare, camere de zi, camere de tineret, hol, mic mobilier sau mobilier tapițat, o gamă de electrocasnice încorporabile (plite, cuptoare, hote), dar și decorațiunile și articolele de uz casnic din gama Cassima, alături de perne, tablouri, vaze, etc.

În plus, odată cu deschiderea magazinului, Casa Rusu va oferi clienților, timp de 3 zile, în perioada 17 – 19 iulie, promoții consistente la întreaga gamă de mobilier.

# # #

Despre Casa Rusu

Casa Rusu este compania de retail a producătorului  Rus Savitar. Compania și-a început activitatea în 1994, în prezent fiind unul din cei mai mari producători de mobilier din România. Compania are trei fabrici unde se realizează mobilierul din pal melaminat și mobilierul tapițat. În prezent, Casa Rusu deține o rețea de 28 de magazine.

16 July 2015