Vastint Romania si CBRE vor colabora pentru inchirierea primelor doua cladiri ale ansamblului imobiliar mixt Timpuri Noi Square, unul dintre cele mai mari din centrul Bucurestiului, cu un total planificat de pana la 100.000 m2 de spatii de birouri si comerciale, precum si 50.000 m2 de spatii rezidentiale.

39654-cbre.jpgCBRE a fost desemnat de catre Vastint Romania agent exclusiv al primelor doua cladiri de birouri clasa A cu zone comerciale la parter, atingand pana la 33.000 m2 de suprafata inchiriabila, cu peste 600 de locuri de parcare. Lucrarile de constructie la cele doua cladiri avanseaza rapid, punerea in functiune fiind planificată pentru inceputul anului viitor.

„Suntem increzatori ca aceasta colaborare va fi benefica tuturor partilor implicate, dar mai ales companiilor ce vor alege Timpuri Noi Square ca sediu. In toate proiectele noastre acordam o importanta deosebita eficientizarii costurilor chiriasilor nostri, specificatiilor tehnice, cat si zonelor verzi sau de recreere“, afirma Antoniu Panait, Director General, Vastint Romania.

„Felicit echipa Office Agency pentru obtinerea acestui mandat marcant; stiind ce pot colegii mei, sunt convins ca vor face o treaba extraordinara lucrand alaturi de Vastint, un client si un proiect pe care ne mandrim sa le avem in portofoliu”, este de parere Razvan Iorgu, Managing Director, CBRE Romania.

Lucrarile la proiectul Timpuri Noi Square se desfasoara intr-un ritm sustinut, ajungand deja la nivelul plaza, o zona de socializare si recreere cu o varietate de facilitati la indemana. „Sunt mandru sa prezint viitorilor chiriasi acest proiect deosebit, unul dintre putinele din tara care a primit o clasificare BREEAM Excellent”, spune Mihai Paduroiu, Head of Office Agency, CBRE Romania. „Amplasamentul in zona centrala a Bucurestiului si calitatea remarcabila a proiectului fac din Timpuri Noi Square o oferta greu de refuzat”, adauga Paduroiu. 

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare companie in domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajati (excluzand companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzand filialele) din intreaga lume. CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporate, administrarea proprietatilor, management de proiect; bancare ipotecare, evaluare, servicii de consultanta pentru dezvoltari imobiliare, de administrare a investițiilor si de cercetare si consultanta. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru.

Despre Vastint Romania

Vastint Romania si-a început activitatea pe piata locala din anul 2008 si este parte din Vastint Group, o organizatie internationala in domeniul imobiliar cu peste 25 de ani de experienta. Baza operatiunilor noastre consta in managementul unui portofoliu de proprietati si dezvoltare imobiliară. Mai multe detalii pe www.vastint.eu.

3 March 2016