CBRE lanseaza primul concurs de birouri organizat in Romania, a anuntat luni, 30 mai a.c., Razvan Iorgu, Managing Director CBRE.  Initiativa CBRE, pusa in practica in parteneriat cu Skanska, unul din cei mai importanti constructori si dezvoltatori imobiliari din lume, isi propune sa descopere, sa promoveze si sa premieze cele mai frumoase spatii de birouri din Bucuresti.

40320-cbre.jpgConcursul se va numi „The Most Office”, se va derula pe o perioada de mai multe luni si va include inscrierea candidaturilor spatiilor de birouri participante la competitie, sub forma de materiale foto si video care vor fi publicate pe platforma online dedicata concursului. 

Inscrierile vor fi evaluate si punctate de un juriu format atat din profesionisti din domenii conexe industriei de real estate, cat  si din studenti si tineri absolventi participanti la CBRE Junior Academy, programul de training al organizatorului,  in calitatea lor de viitori utilizatori si beneficiari ai spatiilor de birouri. „Prin acest proiect initiat in parteneriat cu Skanska ne propunem sa dezvoltam industria de real estate si sa evidentiem importanta pe care birourile o au pentru companii si pentru propriii angajati. CBRE promoveaza la nivel global conceptul de new ways of working; in urma unor masuratori, evaluari si analize ale modului de utilizare a spatiilor de lucru si ale gradului de ocupare al birourilor, precum si luand in calcul specificul activitatii utilizatorului de spatiu si profilul angajatilor care il folosesc, se identifica modalitatea de reamenajare a spatiilor de birouri, in scopulde a pune  in valoare potentialul uman, creativitatea, munca in echipa, brainstormingul. Toate acestea se traduc apoi intr-un randament sporit al angajatilor, in rezultate mai bune ale companiilor, dar si intr-un mediu de lucru mai relaxant si mai placut pentru angajati”, a declarat Razvan Iorgu, Managing Director CBRE.

„Concursul The Most Office este pentru noi o provocare in a identifica si premia cele mai inovative si placute medii de lucru la birou. The Most Office este insa mai mult decat o competitie, este un demers care sa ofere companiilor, impreuna cu dezvoltatorii, solutiile optime pentru dezvoltarea afacerilor”, mai spune Razvan Iorgu.

Aurelia Luca, Country Director Skanska Romania, a declarat ca implicarea in initiativa The Most Office alaturi de CBRE a venit ca o urmare fireasca a faptului ca proiectele Skanska sunt caracterizate prin calitate si inovatie. “Ca dezvoltatori de cladiri de birouri, atunci cand initiem un proiect nou punem in centrul atentiei oamenii care vor lucra in ele, carora incercam sa le oferim un mediu de lucru cat mai atractiv prin design inovator, tehnologii imovatoare, solutii green si alte facilitati complementare. Consideram ca spatiul de lucru este unul dintre instrumentele de HR, fiind o modalitate de atragere si de fidelizare a angajatilor. De aceea suntem interesati sa vedem care este viziunea celor mai tineri, despre cum ar trebui sa arate un birou astfel incat sa fie functional, sa pastreze un mediu de lucru sanatos, relaxant si totusi versatil. In plus, fiind un concurs destinat companiilor, suntem interesati de arhitectura si designul birourilor in functie de profilul de business si de personalitatea angajatorului, pentru a lua pulsul despre new ways of working in diferite industrii, cum ar fi IT&C, financiar-bancar, pharma si multe altele”, a afirmat Aurelia Luca.

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare companie in domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajati (excluzand companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzand filialele) din intreaga lume. CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporate, administrarea proprietatilor, management de proiect; bancare ipotecare, evaluare, servicii de consultanta pentru dezvoltari imobiliare, de administrare a investițiilor si de cercetare si consultanta. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru. 

Skanska Romania

Skanska Romania este un dezvoltator si constructor de cladiri ecologice de birouri destinate crearii unor medii favorabile cresterii economice si stimularii afacerilor. Compania si-a inceput activitatea in Romania in anul 2011 si face parte din Grupul Skanska, lider mondial in dezvoltare imobiliara si constructii. Proiectele Skanska Romania ofera spatii de birouri realizate la cele mai inalte standarde de calitate in locatii cheie care asigura atat succesul cat si satisfactia clientilor si a investitorilor. Toate proiectele dezvoltate de Skanska Romania vor  parcurge  procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltarii sustenabile, ale eficientei energetice optime si ale asigurarii unui mediu de lucru superior .

Skanska Commercial Development Europe

Skanska Commercial Development Europe dezvolta cladiri de birouri, proiecte logistice si comerciale.  Operatiunile Skanska sunt concentrate in marile zone metropolitane din Republica Ceha, Ungaria, Romania si Polonia. Skanska Commercial Development Europe este impartita in patru companii locale – Skanska Property Republica Ceha, Skanska Property Romania, Skanka Property Ungaria si Skanska Property Polonia. Mai multe informatii despre Skanska Commercial Development Europe se pot obtine de pe site-ul companiei.

 

31 May 2016