Potrivit Reynaers Aluminium  România, parte a liderului european pe segmentul soluțiilor de aluminiu pentru sectorul de construcții, cele mai importante proiecte dezvoltate în acest an pe piața locală și internațională au absorbit produse în valoare de circa 4,15 milioane de euro. Din acest total, cele din România au însumat mai mult de 50%.

38863-daniel_popa_country_manager_reynaers_românia.jpgAstfel, soluțiile oferite pentru dezvoltarea proiectelor de clădiri de birouri Metropol Offices, AFI Park și Oregon Park au însumat produse cu un volum de 37.000 metri pătrați, printre acestea numărându-se soluții standard și personalizate de fațade, panouri de mari dimensiuni, pereți cortină și uși.

„Toate cele trei proiecte enumerate au avut un impact pozitiv asupra companiei noastre, atât în ceea ce privește business-ul din acest an, cât și în consolidarea relațiilor cu partenerii și clienții noștri, aceștia găsind în Reynaers un furnizor care să asigure atât o livrare rapidă, precum și un raport corect calitate-preț”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers România.

De asemenea, acesta a subliniat că, de altfel, în acest an a observat o creștere a sectorului de construcții pe segmentul office, iar acest lucru se poate vedea în topul proiectelor în care compania s-a implicat.

Potrivit lui Daniel Popa, cel mai amplu proiect din 2015 este Oregon Park, un ansamblu de birouri în cadrul căruia Reynaers va livra, până la finele anului, 14.000 mp de produse necesare construcției fațadei. Principala provocare a specialiștilor Reynaers în cadrul acestui proiect a fost livrarea unei soluții personalizate de fațadă, alături de elemente cu inserții de capace ornamentale.

Celalte două proiecte importante în care Reynaers s-a implicat în acest an sunt Metropol Offices și AFI Park. În ambele cazuri, Reynaers a livrat soluții pentru fațadă, respectiv pereți cortină.

Și pe plan internațional, Reynaers România a livrat produse pentru dezvoltarea de proiecte deosebite. Astfel, compania a livrat produse pentru dezvoltarea unui nou centru comercial din Bruxelles, dar și pentru finalizarea sediului Railways Israel, două proiecte a căror suprafață totală depășește 23.600 metri pătrați.

„Pentru ambele proiecte am pus la dispoziție soluții standard de (uși, ferestre, pereți cortină), iar avantajul nostru principal a constat în posibilitatea de a livra toate produsele într-un timp scurt”, a menționat Daniel Popa.

Dincolo de aceste proiecte, în acest an, Reynaers s-a implicat pe plan local și în alte proiecte de birouri, hoteluri, spații rezidențiale și centre comerciale, printre acestea numărându-se și Malmo Towers și Spital Clujana. 

# # #

Despre Reynaers România

Cu sediul central în Duffel, Belgia, Reynaers Aluminium este unul din liderii europeni specializați în dezvoltarea soluțiilor durabile de aluminiu pentru uși, ferestre, pereți cortină, sisteme glisante, parasolare și sere. Inființată în anul 1965, compania Reynaers are peste 1.500 de angajați în 37 de țări din întreaga lume și exportă în peste 60 de țări de pe 5 continente.

Prezență pe piața locală încă din 2006, Reynaers Aluminium România a cunoscut o creștere rapidă pe piața de profil, produsele adrsându-se proiectelor rezidențiale, comerciale, office sau industriale. În 2014 compania a raportat, pe plan local, un business de 4 milioane de euro.

Printre lucrările de referință ale companiei se numără Aeroportul Henri Coandă, Brașov Business Park, Promenada Mall, Aeroportul din Cluj-Napoca sau Plaza România.

Anul acesta Reynaers celebreaza 50 de ani de existenta pe piata, aniversare ce va fi marcata de un eveniment la sediul central din Duffel unde se vor reuni parteneri din toata lumea.

# # #

10 December 2015