Cemacon donează cărămida necesară construcției primului centrul de îngrijire paliativă pentru copii din România

Publicat: | Numar afişări: 1233

Cemacon se implică în construirea primului centru de îngrijire paliativă pentru copii din România, prin donarea a 390 metri cubi de cărămidă EVOCERAMIC 29 LM, reprezentând toată cărămida necesară pentru realizarea construcției. Centrul este amplasat în localitatea Bacău, având o suprafață de 1.050 de metri pătrați, și este administrat de Asociația Lumina, asociație care își dedică activitatea dezvoltării de servicii de îngrijire paliativă pentru bolnavii incurabili și promovarea acestor servicii la nivel regional prin programe de educație și informare.

Liviu StoleruCentrul din Bacău va fi primul din România care oferă posibilitatea internării copiilor bolnavi, punând la dispoziție 14 paturi, iar numărul celor care vor beneficia de serviciile oferite – direct și indirect – va ajunge la 400 lunar.

Grija față de societatea în care trăim ar trebui să fie prezentă în modelul de business al fiecărei companii, indiferent de dimensiunea ei. Credem că este de datoria noastră să contribuim la realizarea proiectelor de acest gen din România, care, vă asigur, aduc o rază de lumină pentru multe cazuri sociale cutremuratoare. Am înțeles în profunzime nevoia acestor copii și situațiile cu care se confruntă și am fost convinși că au nevoie de ajutorul nostru. Ne bucurăm, astfel, că vom putea ajuta sute de copii în fiecare lună și avem toată încrederea în Asociația Lumina pentru modul în care înțeleg să gestioneze această cauză”, a declarat Liviu Stoleru, Director General și Președinte al Consiliului de Administrație Cemacon. 

Centrul e proiectat ca o clădire cu regim de înălțime parter și etaj parțial. Suprafața acestuia va fi împărțită astfel încât să integreze zona de rezerve pentru îngrijire, primire și oferire servicii medicale conexe beneficiarilor, zona de recreere indoor, zona pentru servicii de curățenie, zona pentru servicii de masă, zona de vestiare pentru personal și spațiile administrative ale Asociației Lumina. În plus, în exteriorul clădirii se vor amenaja alei pietonale, locuri de parcare, spații verzi și un loc de joacă pentru beneficiari și familiile acestora.

Construcția centrului a fost demarată la sfârșitul lunii martie cu termen estimativ de finalizare în luna noiembrie a aceluiași ani. Noua construcție se va afla pe terenul donat de Consiliul local Bacău, iar în construcția lui s-au implicat, alături de Cemacon, două fundații, o companie din domeniul vânzării de materiale de construcții și amenajări interioare și Consiliul Județean Bacău.

***

CEMACON SA este al doilea mare producător de sisteme de zidării ceramice din România și unul dintre liderii pieței din Transilvania. Compania operează cea mai modernă și mai mare capacitate de producție din România cu produse de calitate premium obținute la costuri de producție foarte competitive.

CEMACON SA este companie listată la Bursa de Valori București și detinută, preponderent, de acționari instituționali, fonduri de investiții românești și străine; managementul companiei este unul profesionist, independent și cu puternică expertiză de sector.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
Comunicatele de presa de la aceasta rubrica sunt oferite redactiei IMOPEDIA.ro spre publicare.

Daca doriti si Dvs sa publicati un comunicat de interes imobiliar, puteti contacta departamentul MEDIA:

contact: dep Media
tel fix: 021/318.25.45
e-mail: media@imopedia.ro

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite articole
Cele mai comentate articole
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video