Proiectul rezidențial Center Living Apartments amplasat în apropiere de Piața Unirii, pe Strada Romulus, a fost vândut în proporție de 33% cu două luni înainte de livrare.

38856-center_living_apartments.jpgAnsamblul este compus dintr-o clădire cu cinci etaje și 48 de apartamente cu două și trei camere. Prețurile de vânzare ale locuințelor din cadrul Center Living Apartments pleacă de la 71.980 de euro + 5%* TVA pentru un apartament cu două camere având o suprafață utilă totală de 56 de metri pătrați și de la 106.800 de euro + TVA pentru un apartament cu trei camere, având o suprafață utilă totală de 76 de metri pătrați.

”Numărul proiectelor rezidențiale adresate clasei de mijloc va continua să crească și în 2016 în contextul dorinței a tot mai mulți cumpărători de a realiza o îmbunătățire a condițiilor locative dar și a potențialului investițional”, adaugă Ionuț Bălău.

Spre exemplu, achiziționarea unui apartament cu două camere în cadrul Central Living Apartments în scop investițional poate aduce un randament anual în euro de 7% - 8% prin închiriere, net superior celor oferite de depozitele bancare dar și mai mare comparativ cu randamentul oferit de achiziționarea unei locuințe vechi în zona Unirii cu scopul închirierii ulterioare, care poate aduce un randament investițional de aproximativ 6% în euro pe an.

Potrivit unei analize realizate de Coldwell Banker Affiliates of Romania, în acest moment se află în construcție aproximativ 3000 de locuințe în proiecte rezidențiale amplasate semicentral și central în București, acestea urmând a fi livrate în următoarele 12 luni, potrivit termenelor anunțate de către dezvoltatori.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este agentul exclusiv al Central Living Apartments și este compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidențial, fiind manager și agent exclusiv pentru peste zece proiecte rezidențiale în București, printre care Cosmopolis, Felicity Residentials, MetroCity Academiei, Onix Residence, Pipera Lake Apartments și Sun Residence Berceni. În ultimii doi ani Coldwell Banker Affiliates of Romania a vândut integral mai multe proiecte rezidențiale din București, printre care Rose Garden, Alia Apartments, Nordia Residence sau South City.

-----

Despre Coldwell Banker Affiliates of Romania

Coldwell Banker Affiliates of Romania este liderul pieței de consultanță imobiliară din România după ultimele rezultate financiare oficiale și compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidențial, fiind reprezentantul local a uneia dintre cele mai cunoscute companii imobiliare la nivel mondial.

Coldwell Banker Affiliates of Romania oferă servicii de consultanță, brokeraj și management al proprietăților imobiliare pe toate segmentele pieței: rezidențial, birouri, industrial, terenuri și investiții.

Cu o istorie de peste 100 de ani, compania de origine americană este detinuță în prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin rețeaua sa, Coldwell Banker acoperă 50 de țări cu 3.800 de birouri și are peste 80.000 de consultanți și brokeri.

 

9 December 2015