RisCo extinde parteneriatele cu organizatii din Romania pentru a fi mai aproape de tine! Incepand din decembrie 2015, Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) in parteneriat cu RisCo a lansat serviciul de rating pentru companii RISC PARTENER, catre toti membrii Camerelor de Comert care vor sa afle simplu si rapid care este calitatea partenerilor lor de afaceri. 

38861-risco.jpgDl. Edler András György, consilier al Președintelui CCIR și Președinte al CCI Covasna, a declarat că „pornind din realitățile mediului economic, noi, CCIR, am reușit să creăm un produs prin care vom reuși să facilităm colaborarea dintre partenerii sau potențialii parteneri de afaceri. Acest certificat Risc Partener este foarte simplu, cu o structură de tip „semafor”, verde însemnând că acel partener de afaceri pentru care s-a cerut certificatul este unul de încredere, iar la un calificativ roșu firma trebuie abordată cu multă prudență”.

Certificatul RISC PARTENER se obține de la orice Cameră de Comerț județeană în câteva minute, fie in varianta electronica fie pe suport de hartie. RISC PARTENER este un certificat de tip „semafor”, facil de interpretat, emis în timp real și se bazează pe o scară valorică de notare a companiilor de la 1 la 10.

Dragoș Cabat, Managing Partner la RisCo, a declarat că „Certificatul RISC PARTENER este un instrument prin care vă asigurați că partenerii dvs. pot să vă ofere banii pentru marfa sau serviciile pe care le-ați prestat! Este nevoie de un astfel de certificat, intrucât situația firmelor este încă instabilă în România și, deși informațiile disponibile despre companii sunt mult mai extinse decât în restul Europei, totuși avem și un nivel al insolvențelor foarte ridicat.”

RisCo Servicii Financiare este cel mai important furnizor de informatii de afaceri despre firmele din Romania. RisCo ofera produse online prin care companiile si institutiile financiare pot verifica rapid, eficient si automatizat capacitatea de plata si situatia financiara a clientilor lor, situatia lor juridica si de plati.

Pentru orice informatii suplimentare privind obtinerea certificatului RISC PARTENER contacteaza reprezentatii sistemului Camerelor de Comert si Industrie din judetul tau!

10 December 2015