Federația Română de Tenis are, pentru meciul de FED CUP cu Cehia, o seamă de parteneri care au ținut să se implice și să ajute tenisul românesc pentru acest important eveniment.

39526-cesarom.jpgUnul dintre acești parteneri este CESAROM, sponsor al meciului de FED CUP BNP Paribas, România - Cehia,  din primul tur al Grupei Mondiale, 6 - 7 februarie, de la Cluj-Napoca.

”CESAROM, un brand cu istorie și renume de peste 50 de ani, se mândrește cu faptul că este sponsor al meciului de FED CUP BNP Paribas, România-Cehia. Susținem efortul depus pentru atingerea și menținerea performanței și credem că, dincolo de cuantificarea succesului, de bucurii și emoții, de muncă și renunțări, sportul reprezintă liantul care ne unește, ne face atenți la valorile românești, ne determină să redescoperim sentimentul de mândrie națională. Ora exactă în tenisul românesc feminin se va da la Cluj-Napoca, în 6 - 7 februarie. Este orașul de unde, în fabrica Sanex, începe drumul de succes al plăcii ceramice Cesarom către proiectele de amenajări rezidențiale și industriale din România. Suntem alături de tenisul românesc. Pulsul echipei CESAROM bate la unison cu al Simonei, Monicăi, Andreei si Ralucăi”, a declarat Sergiu APOLZAN, Director Vânzări și Marketing, Sanex.

Pentru George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, acest parteneriat cu CESAROM reprezintă un eveniment important și un bun prilej pentru a exprima o dorință.

”Tenisul este un sport foarte iubit în România și ne bucurăm să știm că la Cluj-Napoca o să se simtă ca acasă. Pentru că Simona, Monica, Andreea și Raluca au nevoie de dragostea publicului, așa cum tenisul românesc are nevoie de cât mai multe companii care să se implice financiar în dezvoltarea lui. Profit de această ocazie ca să le mulțumesc celor de la CESAROM pentru că au ales să ne fie parteneri în organizarea acestui meci de la Cluj-Napoca, orașul de suflet al acestei companii. Nu pot decât să sper că acesta este un început de drum și că parteneriatul dintre SANEX și Federația Română de Tenis va continua și pentru alte proiecte”, a afirmat George Cosac.

Întâlnirea dintre România și Cehia va avea loc în zilele de 6 și 7 februarie 2016, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida se va desfășura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă (6 februarie), iar duminică (7 februarie) celelalte două meciuri de simplu și meciul de dublu (în funcție de rezultat).

# # #

Despre Cesarom

Cesarom este unul dintre brandurile cu tradiție din România, având o istorie de peste 50 de ani. Compania a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger, acesta fiind unul dintre cei mai renumiți producători europeni și mondiali de plăci ceramice (gresie, faianță, decoruri).

În prezent, capacitatea totală de producție din cadrul fabricii Sanex se ridică la peste 6,7 milioane de metri pătrați anual, Lasselsberger Ceramics România comercializând o gamă variată de modele de gresie, faianță și plăci de decor. Toate colecțiile Cesarom pot fi vizualizate pe site.

###

1 February 2016