34890-logo200x200.png  Privilege Residence, este un complex rezidential de lux finalizat in anul 2010, langa padurea Petresti, in apropriere de orasul Otopeni. 

  Pretul de vanzare este de 1000 €/mp construit (TVA inclus) ce include: apartament complet finisat, mobilat si utilat; loc de parcare; cota parte din curte comuna, cota parte din gradina; cota parte din piscina si cota parte din locul de joaca amenajat pentru copii. Te poti muta imediat. 

  Privilege Residence propune un nou stil de viata, plin de confort, stil si eleganta. Departe de poluarea orasului, dar aproape de facilitatile oferite de acesta, este locul ideal pentru o viata traita in armonie cu natura – aer curat, liniste si verdeata.

In cadrul complexului veti beneficia de o piscina interioara exclusiv pentru locatarii complexului. Piscina este acoperita si incalzita,  cu o dimensiune de 14m lungime, latime 5,70m si adancime intre 1,35-1,55m de care va puteti bucura oricand. De asemenea beneficiati de sauna si de un spatiu de relaxare.

 34889-1.jpgAnsamblul Privilege Residence are o suprafata construita de 3127, 79 mp si dispune de un teren de 4575 mp. In acest complex sunt doar 24 de apartamente, respectiv 6 tipuri, fiind distribuite pe 3 scari. Ansamblul dispune de ascensor pe fiecare scara de 625Kg (8 persoane) – SCHINDLER ROMANIA;

 Complexul Privilege Residence este montorizat cu un sistem de supraveghere, cu 17 camere video. 

 Curtea complexului este complet amenajata cu alei interioare, vegetatie, are montat un sistem de irigare automat si este complet iluminata pe timpul noptii. De asemenea in curtea interioara a complexului exista un spatiu de joaca amenajat exclusiv pentru copii locatarilor complexului.

 Ansamblul dispune de un sistem de incendiu APOLLO FIRE DETECTORS si are o centrala de avertizare de incendiu cu senzori pe fiecare etaj al complexului.

Accesul in complex se va face pe baza de cartela si videointerfon, existand si un sistem cu bariera cu protectie la inchidere.

Complexul se afla la 2 minute de DN 1 Bucuresti-Ploiesti din care se face accesul direct pe Strada Radarului nr. 9 F, la 5 minute de Aeroportul International Henri Coanda, 7 minute de centura Bucurestiului, 10 minute de Baneasa Shopping City, 15 minute de Casa Presei si 30 minute de Hotel Intercontinental.

In Privilege Residence, va puteti bucura de urmatoarele facilitati de lux: 

• finisaje moderne – stil occidental;

• AC in fiecare camera prin vectiloconvectoare;

• toate camerele dispun de cablu TV, telefonie fixa si internet;

• baile sunt finisate cu piatra si granit, complet echipate;

• cladirea se incadreaza din punct de vedere technic  in Clasa A (consum energetic redus);

• apartamentele sunt complet mobilate, bucatariile utilate cu frigider, congelator, masina de spalat vase, cuptor, plita, hota, marca Franke, aspirator,  ustensile de bucatarie inclusiv vesela si tacamuri;

• dormitoarele sunt mochetate, mobilate cu mobilier de lux import Olanda Bloom Project, inclusiv saltele si lenjerie de pat.

• cota parte indiviza de teren cu suprafete intre 140 si 211 mp;

• fiecare apartament beneficieaza de un loc de parcare gratuit pentru fiecare locatar, existand in plus locuri de parcare si pentru vizitatori.

 Dezvoltatorul ansamblului a ales compania imobiliara CGA HOME CONSULTING ca agent exclusiv de vanzare.

 CGA HOME CONSULTING este o companie imobiliara care activeaza pe piata imobiliara din Romania din 2013, infiintata de catre Catalin Apetri - Managing Director, fost partener Coldwell Banker Affiliates of Romania.

20 August 2014