Coldwell Banker Affiliates of Romania, compania cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential, se va prezenta la Targul Național Imobiliar (TNI) cu un portofoliu format din peste 1000 de apartamente amplasate în 11 proiecte rezidențiale din București, Brașov și Cluj Napoca.

39942-coldwell.jpgOferta Coldwell Banker va fi prezentată într-un stand integrat, cu un concept unic din punct de vedere al designului, în urma unui parteneriat încheiat cu companiile de arhitectură și de mobilier Moir, Laboratorul de Arhitectură și LINIA Furniture, care vor furniza piese de mobilier de design create la comandă, care îmbină funcționalitate și tehnologia cu designul.

Pe perioada TNI vor fi prezentate promoții și oferte speciale care vor consta în reduceri din prețurile de vânzare ale locuințelor din portofoliul Coldwell Banker amplasate în proiectele Onix Residence, Cosmopolis, Sun Residence Berceni, Jasmine Gardens, Green Residence Sisești, Center Living Apartments, și Astera Residence, toate amplasate în București, Dorobanților Residence, Sânpetru Residence și Transilvania Residence, amplasate în Brașov și Contemporano și Riviera Luxury Residence situate în Cluj Napoca.

Toți cei care vor face o rezervare pentru o locuință în cadrul Cosmopolis pe durata TNI vor primi un voucher cadou de 5.000 de lei, prețurile apartamentelor din Onix Residence vor fi reduse cu 5% iar apartamentele cu 3 camere din Green Residence Sisești, cu o suprafață utilă de 86 de metri pătrați, vor putea fi cumpărate la prețuri pornind de la 77.000 de euro +5%* TVA.

”Achiziția unei noi locuințe astăzi este mult facilă decât în perioada de boom economic. Indicele accesibilității achiziționării unei noi locuințe calculat de către Coldwell Banker** a coborât pentru prima oară, la începutul lui 2016, sub pragul de 10 ani. Practic, unei persoane cu un salariu mediu, îî sunt necesare astăzi mai puțin de 120 de salarii pentru a cumpăra o un apartament nou cu două camere ținând cont de prețurile actuale, adică sub 10 ani, față de aproape 400 de luni în 2008, sau peste 33 de ani”, explică Gabriel Voicu, director New Homes în cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidențial, fiind manager și agent exclusiv pentru peste 15 proiecte rezidentiale în București și în țară, printre care Cosmopolis, MetroCity Academiei, Onix Residence, Politehnică Park și Center Living Apartments. In ultimii doi ani Coldwell Banker Affiliates of Romania a vândut integral mai multe proiecte rezidențiale din București, printre care Rose Garden, Alia Apartments, Metropolis, Nordia Residence sau UpTown Residence. Compania a vândut în 2015, direct de la dezvoltator, peste 1400 de locuințe noi doar in București.

Târgul Imobiliar Național TNI va avea loc între 15 și 17 aprilie la Palatul Parlamentului, Sala Unirea, din București.

14 April 2016