În luna octombrie a.c., Compania Naţională de Investiţii a recepţionat în cadrul programelor pe care le derulează, 18 obiective în 17 judeţe din ţară.

Compania Naţională de Investiţii Astfel, în cadrul programului „Construcţii Săli de sport”, s-au încheiat lucrările la 13 săli de sport în 12 judeţe, săli ce garantează accesul la facilităţi moderne de practicare a sporturilor.

Din cele 13 obiective recepţionate în cursul acestei luni, 7 săli sport de tip 1* au fost construite în judeţele: Prahova, Argeş, Mureş, Vâlcea, Iaşi, Bacău şi Bihor iar 6 săli sport de tip 2** au fost construite în judeţele: Satu Mare, Vâlcea, Olt, Dolj, Timiş şi Constanţa.

Alte 5 obiective au fost recepţionate în următoarele judeţe: Alba, Caraş Severin, Gorj, Hunedoara şi Mehedinţi. Acestea se încadrează în programul pilot privind realizarea experimentală.

Compania Naţională de Investiţii a finalizat anul acesta 130 sali de sport şi va iniţia noi proceduri de atribuire a contractelor de lucrări. Aceste proceduri vor fi urmate de începerea efectivă a lucrărilor pentru alte obiective noi de investiţii, în limita fondurilor alocate cu această destinaţie.

 

2 November 2009