CBRE Romania a oferit consultanta imobiliara pentru Quehenberger Logistics intr-una din cele mai importante tranzactii de inchiriere din domeniul industrial din ultimele luni din Bucuresti. Aproximativ 20,000 de mp a inchiriat Quehenberger Logistics in CTPark Bucharest West, fostul parc Prologis.

38700-cbre.jpg„Tranzactia in care am fost implicati confirma tendinta de crestere a cererii de spatii din partea companiilor de logistica pe parcursul anului 2015”, spune Marian Orzu, Business Development Executive, Industrial Agency, CBRE. „Jucatorii din sectorul logistic urmaresc sa se extinda si sa isi consolideze spatiile in urmatoarea perioada, unii dintre ei au si facut-o deja. In conditiile lipsei de spatii extinse in zona metropolitana de vest a Bucurestiului, dezvoltatorii iau in considerare constructia de noi parcuri, pe baza cererilor si contractelor de pre-inchiriere”, mai spune Orzu.

In 2015, Industrial Agency, CBRE Romania a tranzactionat spre inchiriere o suprafata totala de peste 130,000 mp, fiind lider de piata, conform datelor Bucharest Research Forum. Consultanta oferita in acest an de Industrial Agency CBRE clientilor globali care si-au deschis facilitati de productie in Romania a adus peste 2.000 de noi locuri de munca in zone cu o rata ridicata a somajului.

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central in Los Angeles, este
cea mai mare companie in domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2014). Compania are mai mult de 70.000 de angajati (excluzand companiile afiliate), și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzand filialele) din intreaga lume. CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor; Servicii corporate; administrarea proprietatilor, management de proiect; bancare ipotecare; evaluare; Servicii de consultant pentru dezvoltari imobiliare; de administrare a investițiilor; si de cercetare si consultanta. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru .

10 November 2015