Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 

Comunicat de presă - Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali

Publicat: | Numar afişări: 665

Dezbatere a Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali: Sunt luate în calcul mai multe soluții de suport din partea statului pentru sectorul privat

Consilierul de stat Tănase Stamule și europarlamentarul Siegfried Mureșan au discutat în cadrul dezbaterii Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL). Întâlnirea a fost moderată de Președintele COAL Sebastian Buși și a atras peste 300 de antreprenori români din toată țara. Tema dezbaterii a fost: "Cum repornim economia după criza COVID19? Sectorul privat în centrul relansării economice".

În cadrul dezbaterii, consilierul de stat Tănase Stamule a vorbit despre soluțiile care sunt analizate în acest moment pentru relansarea economică: "Ca decizie strategică politică, noi susținem stimularea cererii după trecerea crizei și nu luăm în calcul o politică de austeritate. Începem să lansăm pe piață produse noi din partea statului care să ajute mediul de afaceri și să stimuleze cererea. Un exemplu în acest sens este IMM invest. Toate IMM-urile din România care au o situație financiară bună, vor putea accesa aceasta schemă. Momentan programul are o valoare de 15 miliarde de lei, dar va putea crește dacă există cerere.", a declarat Tănase Stamule, consilier de stat.

Prezent în cadrul aceleiași întâlniri, europarlamentarul Siegfried Mureșan a vorbit despre alocarea fondurilor europene în România: "Uniunea Europeană a decis un ajutor de 37 de miliarde de euro la nivelul întregii Uniuni, pentru a ajuta sectoarele economice puternic afectate: IMM-uri, transport, HORECA etc. Din cele 37 de miliarde de euro, aproximativ 3,1 miliarde sunt fonduri alocate României, dintre care 350 mil. euro pentru achiziție de echipamente medicale, 300 mil. euro merg în finanțarea somajului tehnic -, 120 mil. euro pentru sporuri ale echipei medicale din prima linie, 30 mil. euro sunt alocate pentru ONG-URI si voluntari care se implică în activități în această criza, 750 mil. euro alocate pentru IMM-uri", a declarat Siegfried Mureșan, europarlamentar.

Webinarul COAL va avea loc săptămânal cu invitați atât din mediul politic, cât și din rândul antreprenorilor.

"Ne dorim ca acest club, COAL, să fie o platformă de comunicare de business și punem accent pe transparenta si transferul de informatie, prin intermediul membrilor noștri, cu mediul de afaceri. Prima întâlnire de tipul acesta, ținută într-un cerc mai restrâns a fost una foarte interesantă și a avut un succes mai mare chiar decât ne-am fi așteptat. Ne-am dat seama că există această nevoie în rândul mediului de afaceri și am inițiat acest webinar care va avea loc săptămânal. În aceste vremuri mai puțin stabile, încercăm prin mijloacele de care dispunem să oferim cele mai importante informații mediului de business, să strângem la rândul nostrum insight-uri si să ne dăm seama de nevoile antreprenoprilor, ca mai apoi să încercăm să ajutăm.", a declarat Sebastian Buși, președintele Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali.

COAL susține și promovează inițiativa, spiritul întreprinzător, antreprenoriatul în România.

Pentru a viziona în întregime dezbaterea "Cum repornim economia dupa criza COVID19? Sectorul privat în centrul relansării economice" puteți accesa înregistrarea de pe platforma Sanatatea Press Group.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
Comunicatele de presa de la aceasta rubrica sunt oferite redactiei IMOPEDIA.ro spre publicare.

Daca doriti si Dvs sa publicati un comunicat de interes imobiliar, puteti contacta departamentul MEDIA:

contact: dep Media
tel fix: 021/318.25.45
e-mail: media@imopedia.ro

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite articole
Cele mai comentate articole
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video