Acum, o garsoniera costa numai 39.000 Eur + TVA 5%

CONARG reduce preturile apartamentelor din complexul rezidential “Rasarit de Soare”Dezvoltatorul pitestean CONARG Real Estate anunta reducerea preturilor apartamentelor din complexul rezidential Rasarit de Soare.

"Am dorit sa venim in intampinarea programului Prima Casa si sa oferim celor interesati o oprtunitate deosebita", a declarat Romeo Cazanescu, director general la CONARG Real Estate.

Dupa ce cu numai o luna in urma CONARG si-a surprins clientii cu vestea imbucuratoare canoii locatari se vor putea muta in Rasarit de Soare, incepand cu luna septembrie 2009 (desi termenul de finalizare era preconizat pentru Iunie 2010), acum, acelasi dezvoltator anunta ca cel mai mic pret la unele garsoniere a scazut pana la 39.000 Eur + TVA 5%.

 "In Rasarit de Soare am redus pretul apartamentelor, lucru care a reusit sa atraga numai in ultima saptamana peste 40 de clienti noi. Iar numarul lor creste zilnic! Si nu numai atat! Incepand cu luna august, cei interesati pot vizita modele ale apartamentelor. Unitatile locative din complex sunt gata in proportie de 95% ",  a mai spus Romeo Cazanescu.

Noile preturi din Rasarit de Soare pot fi aflate direct la showroom-ul de la santier, sau apeland numarul de telefon 021.345.34.34. sau vizitati www.rasarit-de-soare.ro/blog

Situat in partea de Est a Capitalei, in cartierul Titan, langa zona comerciala IRIS MALL si hypermarketul Auchan, Rasarit de Soare este considerat primul dintre proiectele rezidentiale ce se adreseaza clasei medii.

Cu o valoare a investitiei de peste 60 milioane de euro, ansamblul de 988 de garsoniere si apartamente cu doua, trei sau patru camere, are o suprafata totala construita de 84.465 mp.

23 July 2009