Lansarea conceptului de apartamente Privilegio a avut loc in cadrul targului de apartamente Condominium din Bucuresti.  Aproape 200 de vizitatori s-au inregistrat pentru a primi mai multe informatii despre cele doua ansambluri, din Brasov si Pitesti.

Conceptul “Privilegio” a inregistrat la lansare, aproape 200 de potentiali cumparatori.Compania Volumetric DF Romania multumeste tuturor vizitatorilor standului sau de la Condominium, partenerilor si colaboratorilor care au contribuit la succesul prezentarii in premiera a ansamblurilor de apartmente din Brasov si Pitesti, sub marca Privilegio.

O oferta de apartamente adecvata tendintelor de astazi si cel mai inspirat stand de prezentare de la  Condominium, au fost doua dintre ingredientele care au determinat succesul lansarii ansamblurilor de apartamente Privilegio Brasov si Privilegio Pitesti.

Desi, in marea lor majoritate au fost bucuresteni, vizitatorii au manifestat un interes ridicat fata de conceptual Privilegio Apartamente, din Brasov si Pitesti. Aproape 200 de potentiali clienti s-au inregistrat la stand, pentru a primi mai multe detalii si a fi tinuti la curent cu stadiul dezvoltarii.

Constructiile incep in aceasta primavara in centrul Brasovului, pe strada Traian si in aceasta vara la Pitesti, langa Parcul Gavana. Primii viitorii proprietari se vor putea muta in noile apartemente Privielgio din Brasov in vara anului 2011.

Ansamblurile Privilegio au atras atentia in primul rand prin mixul unic: locatie excelenta, compartimentare optima, suprafete corect dimensionate, diversitatea tipologiei apartamentelor, precum si prin facilitatile aduse de Galeriile Comerciale Privilegio.

“Numarul mare de clienti de la targul Condominium ne confirma faptul ca in Romania exista in continuare o cerere mare pentru locuinte. Eram convinsi ca “Privilegio Apartamente” va prinde la public deoarece il construim, impreuna cu toti partenerii nostri, de aproape doi ani si am fost atenti la toate detaliile cerute de clienti. Succesul nostru de la targ ne-a confirmat faptul ca numai o oferta orientata 100% spre viitorul proprietar poate relansa sectorul rezidential din Romania. Iar noi, exact asta facem.”, a declarat Dan Fleşariu, Directorul General al Volumetric DF Romania.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa contactati reprezentantul nostru:

Alin Preda, Commercial Manager,
Tel.: 0733.086.836,
email: [email protected]

19 February 2009