Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, propune un decor special pentru ultimele seri de vară și consideră că cea mai bună variantă pentru un iluminat cald îl reprezintă felinarele vintage, ce pot fi ușor încadrate în orice decor, fie acesta exterior sau interior.

37911-chicville_felinar_1.jpgAgățate în copaci, odihnindu-se pe sol sau așezate direct pe masă, felinarele reprezintă un accesoriu care, potrivit specialiștilor Chic Ville, nu trebuie să lipsească din decorurile ultimelor seri de vară, fie acestea petrecute în intimitatea grădinii sau a bucătăriei personale.

 „Confecționat dintr-un metal maro și beneficiind de la un suport pentru lumânare în interior, felinarul poate îndeplini atât un rol decorativ, cât și practic, fiind un bun înlocuitor al clasicelor becuri de pe terasă sau al altor variante pentru iluminarea grădinii”, a declarat Marius Șerbănescu, Director de Achiziții al Chic Ville. 

Accesoriu pentru grădină

37912-chicville_felinar_2.jpgO grădină luminoasă înseamnă nu doar un spațiu securizat, ci și un ambient chic, organizat după bunul plac al proprietarilor. Astfel, pentru cei ce caută variante alternative pentru iluminarea grădinii sau a terasei, pot alege, în detrimentelor lămpilor sau a tuburilor luminoase, un felinar metalic.

Prin intermediul mânerului elegant, acesta se poate agăța direct de ramurile arborilor sau, în cazul unor înălțimi mai mari, se poate opta pentru prindere prin sfoară, panglici mai groase din pânză de sac sau ațe colorate.

Totodată, datorită suportului metalic de la bază care îi conferă stabilitate, felinarul se poate așeza direct pe sol, delimitând astfel zonele de trecere din grădină. 

Surpriza de pe masa din bucătărie

37913-chicville_felinar_3.jpgPentru amatorii de aranjamente feerice și romantice la ceas de seară, Chic Ville propune înlocuirea suportului cilindric din interiorul felinarului cu o vază de dimensiuni similare în care se pot așeza flori artificiale de calitate superioară, care să imite foarte bine aspectul natural.

De asemenea, tot pentru deliciul mesenilor, felinarul poate fi adaptat într-o adevărată sursă de lumină, prin inserarea unei instalații de interior cu led-uri. Aranjamentul poate fi situat pe masă, dar poate oferi o notă visătoare și dormitorului. 

„Bineînțeles, pasionații de decorațiuni DIY, vor găsi numeroase metode de a adapta acest tip de felinar pentru a le servi nevoilor lor. De exemplu, am avut clienți care îl folosesc drept abajur pentru becul de pe verandă, sau chiar din dormitor, însă adaptarea noastră preferată este utilizarea felinarelor pentru decorurile nunților în aer liber. Pentru o petrecere organizată pe timp de zi într-un spațiu cu multă verdeață, felinarele, umplute cu flori albe și agățate de ramurile arborilor oferă un decor fantastic”, a încheiat reprezentantul companiei. 

# # #

Despre Chic Ville

Chic Ville este rețeaua de magazine de decorațiuni interioare ce pune la dispoziția clienților o gamă variată de produse cu un aer clasic, vintage, până la industrial contemporan.

Printre cele 9.500 de tipuri de produse aflate în stoc se află de mic mobilier (mese, scaune, fotolii, comode, birouri, etajere, biblioteci), obiecte de sticlă, ceramică, accesorii pentru bucătărie, obiecte de decor, textile, perne, plante decorative și cadouri sau suveniruri.

În acest moment Chic Ville deține două magazine în Cluj-Napoca. De asemenea, cei pasionați de frumos pot vizita și magazinul online pentru a vizualiza toată gama de produse.

# # #

7 August 2015