100% Comision. CRM performant. Perfectionare. Bonusuri care depasesc valori de cateva mii de Euro. Sunt doar 4 dintre atuurile pe care le ofera CV Broker agentilor imobiliari care se alatura echipei. “Imobiliarii” sunt indelung contestati in piata economica, iar ceea ce CV Broker pune la bataie inainte de orice sunt cursuri de specializare care sa aduca un plus de valoare tuturor agentilor imobiliari. Pana la urma nu doar proprietatea conteaza pentru ca o tranzactie imobiliara sa aiba loc, ci si imaginea celui care o prezinta.

Mai concret, CV Broker Team are ca obiectiv cresterea profesionalismului agentilor imobiliari prin cursuri si formarea de echipe care sa aiba ca exemplu un mentor. Cursurile oferite sunt variate: imobiliare, coaching, lidership, comunicare, public speaking,etc. Indrumatorii, mentorii agentilor imobiliari, care pot fi la inceput de cariera sau care doar doresc sa se perfectioneze, sunt oameni cu experienta in domeniu, care au in portofoliu sute de tranzactii reusite, dar si sute de “elevi” de success. Cursurile sunt structurate pe mai multe criterii: de la cum sa iti fixeszi obiectivul si iti prezinti oferta sau cum sa negociezi, pana la cum sa te setezi mental pe scopul tau si cum sa te vinzi pe tine insuti.

Comisionul pe care il obtine agentul in urma unei tranzactii este cuprins intre 30% si 100%. Mai mult de atat, cand acestia ajung la comision 100 % isi pot aduce agenti incepatori, carora le ofera la randul lor mentoring si coaching. Pe langa aceasta CVBT mai ofera bonusuri ca excursii celor care isi depasesc targhetul. Un exemplu in acest sens este Doamna Nicoleta Eftene care a cistigat intr-o singura luna 4 excursii ca urmare a inchiderii unei singure tranzactii: minivacanta de 1 decembrie, Revelion, o minivacanta in Bulgaria dupa Revelion si o excursie in Dubai in luna februarie 2019 - gratuit, bonus din partea firmei. Dar sirul bonusurilor nu se opreste aici, in sensul ca urmatorul cadou oferit de firma va fi un BMW seria 5, care va fi primit de agentul care face primul un commission de 50000 Euro.

In functie de pachetul ales de fiecare agent in relatia cu CVBT, acesta primeste o serie de beneficii precum: acces la cursuri, mentoring si coaching de la un agent imobiliar cu experienta de peste 26 ani in imobiliare; birou, sala de intilniri cu clientii,servicii protocol; receptie clienti; publicitate standard; crm performant cu clienti de top; web-site personalizat cu numele agentului; marketing personalizat “Haideti si voi in CVBT, ca sa crestem impreuna, sa cistigam impreuna si sa ne bucuram impreuna! CV Broker Team este o companie noua, dar echipa din spatele ei este una dintre cele mai vechi din imobiliare. Vasile Ciorata, managerul CVBT, este in piata imobiliara din Romania din anul 1991, este fondator al celei de-a doua firme imobiliare din Romania post-decembrista, fost vicepresedinte A.R.A.I intre 1995 si 1996 si reprezentant al Romaniei la conventiile N.A.R in S.U.A si membru certificat al John Maxwell Romania

26 November 2018