Începând cu 15 septembrie 2015, Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, introduce în oferta sa colecția de toamnă constând în produse reprezentative pentru acest sezon prin finisajele calde și prin culorile inspirate din natură.   

38200-chic_ville_toamna_2.jpgÎn concordanță cu trendurile actuale, propunerile Chic Ville pentru această toamnă acoperă fiecare colțișor al unei case în care se dorește o amenajare familiară și cât mai confortabilă contrar temperaturilor de afară.   

Prin noua colecție ne adresăm cu precădere clientului colecționar-curator, adică acel tip de persoană care își dorește decorarea spațiului personal cu obiecte speciale, atent selecționate în funcție de preferințele și pasiunile proprii, cu scopul de a reda un ambient personalizat care să reflecte personalitatea proprietarului”, a declarat Marius Șerbănescu, Director de Achiziții al Chic Ville.

38198-2.jpgAstfel, noua colecție cuprinde o gamă largă de produse, pornind de la cele pentru servirea mesei – o selecție amplă de decantoare, pahare de vin, veselă în culori tomnatice, fețe de masă, runnere sau șervețele cu motive sezoniere, până la mici decorațiuni care să completeze un decor specific de toamnă: sfeșnice, fețe de pernă, felinare și alte obiecte de decor care dau culoare oricărui colț din casă.

Din punct de vedere cromatic, în acest sezon se remarcă nuanțele de verde, mov și portocaliu, cel din urmă fiind ideal pentru combinarea cu albastrul indigo, pentru a evidenția culoarea dovlecilor decorativi, sau cu nuanțele de mov. Totodată, pentru închegarea unui spațiu specific, specialiștii Chic Ville recomandă accentele metalice cu finisaj cald, precum cuprul, un element reprezentativ pentru acest sezon. 

38197-1.jpgÎn ceea ce privește materialele textile, inul și cânepa se mențin în tendințe și în sezonul rece, fiind potrivite pentru decorarea pernelor, a țesăturilor și covoarelor cu scopul de a oferi o senzație amplă de căldură și confort în locuință. 

Din experiența anilor trecuți, reprezentantul Chic Ville mizează în acest sezon pe articolele dedicate servirii mesei. Din această categorie, clienții pot alege dintr-o gamă largă de vase din ceramică italiană lucrată manual, runnere cu modele de dovleci sau fețe de masă din in și cânepă.

„Noua colecție vizează în egală măsură și un public mai tânăr, pentru care am pregătit o colecție specială de cești, căni, ceainice sau căni termos, ideale pentru noaptea de Halloween. Motivul principal al acestora este bufnița, un simbol emblematic pentru această sărbătoare”, a completat Marius Șerbănescu. 

38199-3.jpgTotodată, reprezentantul companiei recomandă clienților piese versatile, care pot trece testul timpului și al trendurilor. Pentru cei ce își doresc astfel de investiții, sugestia specialiștilor Chic Ville este un set de veselă simplă, monocromă, dar și o față de masă de calitate în culori calde, ce poate fi refolosită la diverse cine festive. Nu în ultimul rând, sfeșnicele și tăvile din cupru nu ar trebui să lipsească din coșul de cumpărături, acestea fiind ușor de întreținut în timp, dar și variante de cadouri pentru cei apropiați.

Potrivit reprezentantului companiei, colecția de toamnă din acest an cuprinde produse atent selecționate în urma analizei trendurilor de design interior pentru acest sezon.

Aceasta va fi disponibilă atât în magazinele fizice, cât și în shop-ul online , unde vizitatorii pot vedea imagini ambientale cu sugestii de utilizare a produselor. 

     # # #

Despre Chic Ville

Chic Ville este rețeaua de magazine de decorațiuni interioare ce pune la dispoziția clienților o gamă variată de produse cu un aer clasic, vintage, până la industrial contemporan.

Printre cele 12.000 de tipuri de produse aflate în stoc se află de mic mobilier (mese, scaune, fotolii, comode, birouri, etajere, biblioteci), obiecte de sticlă, ceramică, accesorii pentru bucătărie, obiecte de decor, textile, perne, plante decorative și cadouri sau suveniruri.

Cei pasionați de frumos pot vizita magazinul online pentru a vizualiza toată gama de produse.

# # #

16 September 2015