Dezvoltatorul proiectului Militari Residence a investit 73 mil. euro în cel mai mare complex rezidenţial All Inclusive din România

Publicat: | Numar afişări: 1742

Proiectul rezidenţial Militari Residence, amplasat în vestul Bucureştiului, în apropiere de hipermarketul Metro, a necesitat până în prezent o investiţie totală de aproximativ 73 milioane de euro, fiind cea mai mare dezvoltare rezidenţială privată realizată pe piaţa locală. Complexul include 4.000 de apartamente, piscine interioare şi exterioare, terase, restaurante, cluburi spa&wellness, săli de evenimente, şcoală, grădiniţă, magazine, cabinete medicale şi parcuri.

Radu Teleman Director, Marketing Militari ResideMilitari Residence a fost dezvoltat pe o suprafaţă totală de aproape 15 hectare şi este locuit de peste 6.000 de persoane, în majoritate tineri sub 35 de ani. Construcţia complexului tip All Inclusive a început în anul 2008 şi până în prezent au fost finalizate 3.500 de apartamente. Alte 500 de apartamente se află curs de dezvoltare şi urmează să fie livrate în toamna acestui an. Din cele 500 aflate în construcţie, peste 250 sunt în stadiul de finalizare a finisajelor, fiind deja contractate.

Pe lângă cele 42 de blocuri, Militari Residence include aproximativ 4.000 mp de parcuri, 2.500 locuri de parcare amenajate, restaurante, piscine, terase, cluburi spa şi wellness şi săli de evenimente construite şi administrate de dezvoltator. Locuitorii complexului nu plătesc taxe de mentenanţă. De asemenea, în Militari Residence se regăsesc cabinete medicale, magazine, o şcoală şi o grădiniţă, construite de dezvoltator şi operate de alţi investitori.

“Încă de la început, ne-am propus să dezvoltăm mai mult decât un simplu proiect de locuinţe, Militari Residence fiind în prezent cel mai mare complex rezidenţial All Inclusive”, a declarat Radu Teleman, director de marketing în cadrul Militari Residence. “Investiţia realizată până în acest moment este de circa 73 milioane de euro şi a provenit din fonduri proprii, fiind susţinută de vânzarea într-un ritm foarte bun a apartamentelor”, a adăugat Radu Teleman.

Militari Residence are cel mai rapid ritm de vânzare din piaţa rezidenţială, de aproximativ 60-80 apartamente pe lună. Preţurile pornesc de la 550 euro/mp util şi includ TVA. În prezent, mai sunt disponibile pentru vânzare circa 250 de apartamente.

“Profilul clientului este în continuare reprezentat de cuplurile tinere, care îşi doresc să beneficieze de facilităţile complexului, de la săli de fitness şi spa, la restaurante, şcoli şi spaţii de joacă pentru copii şi care se află în cautarea unei oferte corecte de preţ, în acord cu puterea lor de cumpărare şi beneficiile pe care le apreciază la un proiect rezidenţial”, a adăugat directorul de marketing al Militari Residence.

# # #

Despre Militari Residence

Militari Residence este amplasat în zona de vest a Bucureştiului, în apropiere de hipermarketurile Metro şi Auchan, cu acces facil către mijloacele de transport în comun, autobuzele 138 şi 178 având staţie chiar în incinta complexului.

Ansamblul include 42 de blocuri, care totalizează 4.000 de apartamente şi cuprinde apartamente, Aqua Garden Militari Residence (piscine interiore şi exterioare, terase, restaurante), Militari Residence Ballroom (5 săli pentru evenimente) şi Club Spa Militari Residence şi 4.000 mp de spaţii verzi. Proiectul dispune şi de cabinete medicale, magazine, o şcoală şi o grădiniţă construite de dezvoltator şi operate de alţi investitori. Toate costurile de mentenanţă sunt suportate de dezvoltator, inclusiv dezăpezirea pe timp de iarnă. Pentru mai multe detalii despre proiect, vă rugăm să accesaţi site-ul companiei.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
Comunicatele de presa de la aceasta rubrica sunt oferite redactiei IMOPEDIA.ro spre publicare.

Daca doriti si Dvs sa publicati un comunicat de interes imobiliar, puteti contacta departamentul MEDIA:

contact: dep Media
tel fix: 021/318.25.45
e-mail: media@imopedia.ro

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
300Imopedianew.jpg

RSS
Primeste stirile pe e-mail
OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
gama300_250.jpg

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video