IMOPEDIA.ro negociaza oferte atractive pentru clientii site-ului

Dezvoltatorii proiectului Gama Residence promovat de catre compania Imobiliare Popesti vin cu o oferta promotionala pentru clientii site-ului IMOPEDIA.ro: la cumpararea unui apartament, dezvoltatorii ofera GRATUIT o masina marca Logan, precum si locul de parcare aferent.
 
"In perioada 05.05.2010-05.07.2010 toti cumparatorii unui apartament de 2 sau 3 camere care isi rezerva imobilul prin Imopedia.ro, vor primi automat un Logan din partea noastra ", a declarat pentru Imopedia Dl. Nitu Nicolae, General Manager Imobiliare Popesti.

Despre Gama Residence

Proiectul este localizat chiar pe drumul principal de acces in Popesti-Leordeni Soseaua Oltenitei, intr-o zona protejata de agitatia specifica spatiilor aglomerate din Bucuresti. Imobilul a fost structurat in asa fel incat permite functionarea pe doua module, la parter fiind posibila crearea de spatii cu caracter comercial, iar la etaje dezvoltandu-se unitatile de locuit (apartamente cu una, doua sau trei camere).

Beneficiind de un parcaj suprateran supravegheat pentru 50 de autoturisme, cladirea se inscrie in normele in vigoare impuse de Comisia de Circulatie. Regimul de inaltime este Parter + 3 Etaje + Etaj 4 retras iar rezolvarea spatiilor interioare, finisajelor fatadelor si intreaga volumetrie corespunde atat normelor de exigenta cat si criteriilor estetico-functionale impuse de statutul de cladire de apartamente. Materialele folosite sunt moderne si de calitate (ex. tencuieli de exterior fin driscuite, “TIP” Baumit).

Accesul pe teren se va face din Soseaua Oltenitei, dinspre Sud, se va realiza un acces auto in partea dreapta a frontului, cu latimea de 8.00 m, cu raza de 6.00 m de record la carosabil. Pe segmentul terenului unde va fi amplasata clarirea, Soseaua Oltenitei, se reduleaza in linie dreapta circulatia desfasurandu-se pe doua benzi cu latimea de 6.40 m fiecare.

Preturile sunt intre 1250 si 1400 EURO/mp util, tva 5% inclus (la cheie).

5 May 2010