Conform unui comunicat de presa trimis azi dimineata de pe o adresa ambigua, [email protected], editia din decembrie a tIMOn ar fi fost anulata. Nu de putine ori, oficialii tIMOn au salutat concurenta acerba existenta pe piata targurilor imobiliare din Romania, dar deplang astfel de practici neloiale, complet opuse apelurilor tIMOn de profesionalizare a segmentului imobiliar din Romania.

Editia din decembrie a tIMOn se va desfasura, conform programului, in perioada 3-6 decembrie, la World Trade Center. Spatiul expozitional este ocupat in proportie de 95% pana in acest moment si, pentru a doua oara in acest an, targul va avea o abordare noua, a carei reusita o putem garanta.

“Am fost semnalati de mai multi jurnalisti ca in aceasta noapte s-a primit un comunicat de presa de pe o adresa ambigua, [email protected], care anunta anularea targului tIMOn din decembrie. Desi am inteles mesajul disperat al unor concurenti din piata, nu pot sa nu deplang astfel de practici neloiale, in conditiile in care, incpand cu  tIMOn septembrie, noi am lansat un apel la profesionalziarea  si la maturizarea acestui segment al pietei. Evident, tIMon decembrie se va desfasura conform programului si, mai mult decat atat, am pregatit, pentru a doua oara in acest an, o abordare care sa –l diferentieze mult de ideea de expozitie. “ (Vlad Vlasceanu, director tIMon).

Tehnologia din 2010 ne-a ajutat sa gasim repede infractorii

“Sustinuti de jurnalistii de pe site-ul imopedia.ro, am reusit sa descoperim destul de repede ca documentul word trimis atasat azi dimineata avea urmatoarele caracteristici: scris de Lavinia Dinu, computer apartinand Zero Points. Zero Points este compania organizatoare a targului Project Expo, dar nu ne-am bucurat sa descoperim ca cel mai tanar membru al targurilor imobiliare din Romania a recurs la astfel de metode neortodoxe de promovare. In acelasi timp, desi am fi putut sa punem pe seama puerilismului o astfel de gluma proasta, nu acceptam prejudiciul de imagine adus brandului tIMOn, un brand cu traditie in Romania si din acest motiv Admedia Consulta, compania organizatoare a tIMOn – Targul Imobiliar National se va adresa maine atat Ministerului Finantelor – departamentul de practici neloiale cat si IGP.” (Vlad Vlasceanu)

Apel catre presa

Admedia face apel la jurnalistii de imobiliare sa testeze documentul primit in aceasta noapte, sa ne confirme concluziile si sa ne sustina in actiunea de maturizare si de profesionalizare a pietei imobiliare, actiune care ar fi trebuit sa se concretizeze demult in Romania.

Va rugam, de asemenea, sa va amintiti, pentru cazul in care mai apar situatii asemanatoare, ca echipa tIMOn nu trimite communicate de presa semnate de catre Vlad Vlasceanu,  informarile catre mass-media fiind transmise doar prin intermediul departamentului de PR si ca acestea sunt trimise, de fiecare data, de pe domenii de incredere si fara greseli de ortografie . (citat din comunicatul-fantoma primit de dumneavoastra azi: Decizia a fost provocata de actuala situatie economica si de campania electorala, acesti factori reducand drastic posibilitatea de a creea un eveniment de succes.”)

20 November 2009