Compania imobiliara EuroMetropola in asociere cu Equs Construct a demarat un proiect prin care sprijina initiativa guvernamentala “Prima Casa”. Acesta se adreseaza persoanelor care isi doresc o locuinta la un pret accesibil si care intentioneaza sa beneficieze de suma garantata de 60.000 euro.

EuroMetropola si Equs Construct iti construiesc PRIMA CASAProiectul demarat de EuroMetropola consta in realizarea de case individuale in zona de Nord a Capitalei, la preturi de 480 euro/mp construit.

Astfel, persoanele interesate de achizitia unei locuinte prin programul guvernamental, au la dispozitie alternativa constuirii propriei case.

Clientii care vor opta pentru acest sistem, vor beneficia de toate utilitatile, de strazi amenajate, dar si de o zona linistita langa padure.

Recomandarea EuroMetropola este o casa cu o suprafata construita de 130 mp si cu un teren aferent de 500 mp, care poate fi achizitionata la cheie cu pretul de numai 85.000 euro + 5%TVA. Locatiile disponibile pentru acest proiect sunt in Buftea, Crevedia, Sabareni si Tamas.

“Stim cat de important este acest proiect pentru tinerii cu venituri medii care au nevoie de o locuinta. Compania noastra vine in sprijinul clientilor cu un proiect adaptat necesitatilor lor si le ofera posibilitatea de a avea casa la care au visat cu doar 480euro/mp construit. O casa pe pamant, cu o suprafata generoasa, o locatie buna si un pret adaptat populatiei cu venituri medii reprezinta ingredientele unei retete de succes. Consideram ca aceasta initiativa va fi bine primita de catre publicul tanar care se inscrie in programul “Prima Casa” si care doreste un nivel de trai superior celui oferit de viata la bloc”, au declarat reprezentantii EuroMetropola.

 --------------------------------------------------

 O constructie durabila inseamna o temelie solida, materiale de buna calitate, o proiectare pe masura si cel mai important, inseamna pasiune si daruire din partea fiecarui constructor in parte. Asa suntem si noi. Am adunat pentru dumneavoastra o echipa de specialisti in imobiliare, am identificat cele mai bune oportunitati existente pe piata si am dezvoltat in timp o relatie stransa, pentru ca suntem de parare ca o investitie presupune dincolo de cifre si o componenta umana. Noi suntem EuroMetropola, o companie specializata in furnizarea de servicii de consultanta imobiliara. Cei peste 30 de consultanti sunt gata oricand sa va ofere informatii pretioase, ce pot transforma o simpla investitie in cea mai buna afacere. 

 

25 June 2009