CENTURY 21 Research & Valuation isi anunta lansarea pe piata evaluarilor si consultantei imobiliare complexe.

Evaluari gratuite pentru cumpartorii prin programul ''Prima Cas''CENTURY 21 Romania, detinatoarea francizei master pentru Romania a celei mai mari retele de agentii imobiliare la nivel global, anunta extinderea gamei de servicii real estate prin lansarea CENTURY 21 Research & Valuation.

Urmand procesul de dezvoltare si consolidare pe piata locala, precum si pentru a veni in intampinarea necesitatilor si oportunitatilor oferite de piata in acest moment, Sistemul CENTURY 21 din Romania intra pe segmentul de evaluare si consultanta imobiliara complexa.

Calitatea serviciilor este garantata de sistemul de management intern, sistem ce contine tehnici si proceduri prin care CENTURY 21 Research & Valuation ofera solutii si produse standardizate si adaptate la cerintele pietei, de un inalt nivel profesional, urmarind in principal acuratetea si veridicitatea produselor furnizate, toate aceste elemente conducand catre un grad ridicat de satisfacere a nevoilor clientilor.

CENTURY 21 Research & Valuation beneficiaza de o echipa de experti in domeniul evaluarii si consultantei imobiliare, o baza de date de proprietati gestionate prin sistemul integrat Anytime CRM , precum si de traditia de peste 100 de ani a grupului din care face parte la nivel global.

Dorim sa acoperim intreaga gama de servicii de consultanta conexe domeniului imobiliar, la un nivel calitativ corespunzator cu statutul de membru corporativ ANEVAR, pornind de la evaluari de proprietati de tipul teren liber, pana la servicii complexe de genul Studii de fezabilitate si analize pentru Cea Mai Buna Utilizare, dorind de asemenea, sa implementam in produsele noastre analize diagnostic si SWOT pentru toate tipurile de proprietati analizate, a spus Cosmin Grecu, General Manager al companiei CENTURY 21 Research & Valuation.

Pentru a veni in sprijinul persoanelor ce doresc achizitionarea unei locuinte prin programul Prima Casa, CENTURY 21 Research & Valuation va furniza servicii gratuite de evaluare pentru cumparatorii din cadrul programului, care apeleaza la serviciile Retelei CENTURY 21.

Pentru primul an de activitate ne-am propus o cifra de afaceri de 200.000 Euro, tintind pe termen lung o cota de 10% din piata de evaluari si consultanta complexa imobiliara. Am demarat deja procedurile de agreare in sistemul bancar si de selectare a partenerilor din fiecare judet al tarii, a mai adaugat Cosmin Grecu.

Despre CENTURY 21

Century 21 Real Estate LLC (www.century21.com) este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar, furniznd servicii complete de pregtire profesionala, gestionare, administrare si marketing pentru Sistemul CENTURY 21. Reteaua este alctuita din peste 8.000 de agentii imobiliare, detinute si administrate independent, in 68 de tari si teritorii din intreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filiala a Realogy Corporation, SUA.

6 July 2009