Echipa regională EY a crescut la 20 de angajați și s-a mutat în noul sediu din Clădirea City Business Center. Mutarea răspunde nevoilor în creștere ale echipei, optimizând spațiul de lucru și facilitând comunicarea.

38909-ey_timisoara.jpgÎn 2015, sărbătorim 7 ani de când am deschis biroul din Timișoara pentru a oferi servicii companiilor care se dezvoltau rapid aici. Mediul de business local, atât prin investițiile antreprenorilor români cât și prin investiții străine directe importante, crește de la an la an și reușește să mențină Banatul printre cele mai dezvoltate și industrializate regiuni istorice ale României. Iar noi, la EY Timișoara, am crescut împreună cu afacerile pe care le deservim. Am dezvoltat aici o echipă agilă și performantă, din care fac parte cei mai buni profesioniști din Banat. Cei 20 de colegi care formează echipa EY din Timișoara deservesc 45 de companii din această regiune”, precizează Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România.

În noul birou predomină spațiile deschise care cumulează 60% din suprafață și este special amenajat cu spații informale pentru sesiunile de brainstorming și pentru discuțiile relaxate.

Printre clienții noști, alături de companii multinaționale care au ales să investească aici, se găsesc și multe afaceri de succes ale antreprenorilor bănățeni. Contribuția lor la mediul de business local, dar și la economia țării este foarte valoroasă. Vedem asta și în datele Eurostat, care arată că Regiunea de Vest înregistrează al doilea cel mai mare PIB pe locuitor, după București-Ilfov, cu 7,900 EUR per capita. Și cu 10% mai mult față de media națională. Iar Timișoara înregistrează un produs intern brut/locuitor mai mult de dublul mediei naționale, conform datelor statistice oficiale”, adaugă Bogdan Ion.

Noul sediu EY din Timișoara este amenajat pentru a facilita colaborarea și flexibilitatea în comunicare

Biroul din Timișoara este al doilea birou regional EY după cel din Cluj, care implementează conceptul, numit Workplace of the Future, pe care compania îl implementează gradual în întreaga lume. România a fost prima țară din Europa Centrală și de Sud-Est unde compania a aplicat acest nou mod de a utiliza spațiul de lucru, când echipa din București s-a mutat în sediu din Bucharest Tower Center, în 2013.

La fel ca în București și în restul țărilor din lume, noul birou EY din Timișoara, aliniat conceptului Workplace of the Future, include stații mobile de lucru pentru angajații cu program flexibil și spații informale de întâlniri. Ceea ce caracterizează noul spațiu sunt soluțiile IT pentru stimularea colaborării și conectivității între echipele din România, angajații care călătoresc în afara biroului și cei aflați la distanță în alte țări.

Pe măsură ce generația Y, a celor care au fost educați în anii 2000 și care au evoluat într-un mediu cu schimbări tehnologice foarte rapide, câștigă o pondere tot mai mare în numărul angajaților companiei (angajații EY în Romania având acum o medie de vârstă de 30 de ani), firma face pașii necesari pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și așteptărilor acestora cu privire la colaborarea și interacțiunea virtuală.

De asemenea, politicile interne și instrumentele logistice ale companiei au fost redefinite pentru a înlocui arhivele fizice cu cele electronice, optimizând astfel utilizarea spațiului fizic. Toate aceste măsuri contribuie la creșterea performanței echipelor, dar și cea la nivel individual. Sunt schimbări fundamentale în modul de lucru, care vin să răspundă stilului cu totul diferit în care comunicăm și schimbăm informații astăzi.

Pentru că tehnologia se schimbă foarte rapid, iar așteptările angajaților evoluează, am redefinit modul și locul în care lucrăm. Astfel, trecem la un alt nivel al colaborării bazate pe conectivitate și adaptabilitate. Adoptând acest concept răspundem nevoilor clienților noștri de flexibilitate și promptitudine, ca și nevoii angajaților de a lucra într-un mediu de lucru cât mai prietenos și deschis”, precizează Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România

****

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 212.000 de angajați în peste 700 de birouri din 150 de țări și venituri de aproximativ 28,7 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2015. Rețeaua noastră este cea mai integrată la nivel global iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienților servicii prin care să beneficieze de oportunitățile din întreaga lume. În România, EY este unul dintre liderii de pe piața serviciilor profesionale încă de la înființare, în anul 1992. Cei peste 650 angajați din România și Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, asistență în tranzacții și servicii de asistență în afaceri către companii multinaționale și locale. Avem birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău. EY România este cel mai dorit angajator în România dintre companiile Big 4, conform studiilor Trendence și Catalyst. Pentru mai multe informații, vizitați pagina noastră de internet.

11 December 2015