Asociația Producătorilor de Polistiren Expandat din România (ROMEPS), întrunită statutar în data de  29 ianuarie 2016, a ales un nou președinte, în persoana domnului Florin Hahui, director general Onebrand. De asemenea, ROMEPS are, de la începutul lunii februarie, și un nou Consiliu Director, format din vicepreședinții Sorin Cristea, din partea Arcon, și Șerban Căzănișteanu, director general Mindo SA.

39521-romeps.jpg“Mă simt onorat pentru faptul că membrii asociației mi-au încredințat funcția de președinte în cadrul ROMEPS și privesc cu nerăbdare către acest mandat, în care ne vom concentra pe confirmarea asociației ca furnizor de expertiză în domeniu, atât pentru producători, cât și pentru beneficiari. De asemenea, vom continua proiectele demarate în anii anteriori și vom începe altele noi, menite să contribuie la educarea consumatorilor și la îmbunătățirea pieței de polistiren expandat”, a declarat Florin Hahui, noul președinte al ROMEPS.

Florin Hahui îl înlocuiește în funcția de președinte al Asociației Producătorilor de Polistiren Expandat din România pe Laurențiu Istrate. Conform Actului Constitutiv al asociației, atât președintele, cât și membrii Consiliului Director se aleg pentru o perioadă de un an.

Despre ROMEPS:

Asociația Producătorilor de Polistiren Expandat din România (ROMEPS) a fost înființată în anul 2004, din 2011 activând sub această denumire. Asociația își propune să promoveze pe piața din România un standard de calitate pentru producătorii de polistiren și să vegheze la respectarea reglementărilor. ROMEPS are, în prezent, 13 membri, dintre care 4 membri fondatori (Arcon, Austrotherm, Hirsh Porozell, Swisspor), 7 membri asociați (Congips, Firos, Masterplast, Mindo, Onebrand, Euroconf Impex, Mecatronics) și 2 membri de onoare (Plastics Europe și Isopor).

2 February 2016