Grupul Imobiliar Premier lansează un nou proiect imobiliar de anvergură, ce are la baza un concept nou numit Studio Plus.

14083-principala.jpgConceptul  este unul nou pentru piaţa Imobiliară din România şi se adresează cu precădere tinerilor care sunt în căutarea unei locuinţe decente, spaţioase, amplasata într-o zonă urbană, cu acces uşor la mijloacele de transport în comun, la marile centre şi galerii comerciale, parcuri şi zone de recreere.

Conceput si dezvoltat de un grup de persoane fizice,  proiectul  STUDIO PLUS , are in componenta mai multe locaţii situate in zona  de sud a Capitalei (alese pe criterii foarte riguroase, dar necesare in cadrul acestui proiect),  acestea generând un număr total de 500 garsoniere simple si garsoniere duble, cu suprafeţe ce pornesc de la 28 mp, 30 mp, 35 mp, 38 mp, 40 mp pana la 46 mp utili.

Prima locatie a acestui proiect se afla in zona Brancoveanu Luica, unde imobilul de 60 de garsoniere urmează să fie dat în folosinţă la începutul lunii Octombrie.

Faptul ca  este  deja vandut in proportie de 90 % demonstreaza succesul acestui concept si arata inca o data ca nevoia de locuinte pentru segmentul tanar in Romania este inca mare.

Varietatea, spatiul interior generos,locatiile alese cu grija, apropriere fata de mijloacele de transport si nu in ultimul rand preturile prietenoase sunt criteriile care stau la baza acestui concept de succes.


5 October 2010