Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 

Începe IMO3, târgul imobiliar al sectorului 3

Publicat: | Numar afişări: 1673

În perioada 21-23 septembrie vă așteptăm la Auchan Titan, la IMO 3, singurul târg imobiliar dedicat exclusiv zonei de est a Capitalei. După ce târgul IMO 6 a demonstrat că este un concept de succes, IMO 3 devine singurul eveniment unde cei aflați în căutarea unei case sau a unui apartament vor avea parte de oferta completă din zona de interes. La IMO 3 dezvoltatorii propun o gamă variată de case și apartamente - pentru orice buget și pentru cele mai înalte pretenții.  Pe toată perioada târgului vizitatorii vor beneficia de oferte speciale și promoții.

Pentru fiecare dintre noi, conceptul de acasă este mereu în trend, indiferent de cum evoluează totul în jurul nostru. De aceea, investiția într-un cămin în adevăratul sens al cuvântului, investiția în familie, în confortul și siguranța acesteia, este întotdeauna binevenită.

Ansamblul Trend Residence a avut de la început în centrul atenției familia, fie că e vorba de un cuplu tânăr, care acum face primii pași împreună, fie că e vorba de o familie cu experiență, formată din copii și chiar și bunici.

Ansamblul este format în marea sa majoritate de vile (în total vor fi 310 case), la acest moment fiind disponibile la vânzare 2 tipuri de vile: Rubin și Smarald. Pentru clienții care își doresc să se mute imediat în casă nouă, există disponibile la vânzare vile Smarald finalizate, cu mutare imediată.

În oferta noastră am avut mai multe tipuri de apartamente, asortate nevoilor și gusturilor tuturor. Blocurile cu apartamente au doar 4 etaje, apartamentele de 2 și 3 camere având grădini pe pământ, balcoane sau terase, adevărate refugii de relaxare. Numărul apartamentelor s-a ridicat la 144 și au fost vândute integral.

Prețurile avantajoase și facilitățile ansamblului Trend Residence oferă proprietarilor șansa de a beneficia de un cămin în adevăratul sens al cuvântului, într-o zonă plină de verdeață. Trend oferă mai mult decât o simplă locuință, ci un cămin în care oricine se va simți ACASĂ!

 participă la  IMO 3 în perioada 21-23 septembrie la Auchan Titan.

Palladium Residence – locuri de parcare supraterane disponibile pentru vânzare

Proiectul PalladiumResidence se află în zona Theodor Pallady și va fi
 format din 7 imobile cu locuințe înconjurate de spații verzi și parcuri generoase. În acest moment, vindem locuințe în blocul 6 din cele 7 totale și am ajuns la un procent de 75% de locuințe vândute.

PalladiumResidence practică prețuri foarte abordabile, este aproape de mijloacele de transport în comun (metrou, tramvai, autobuz), dar și de centre comerciale de interes zilnic (Auchan, Jumbo, Metro, Decathlon și, în curând, Ikea și Kaufland).

Un aspect foarte important este plasarea ansamblului rezidențial în apropierea tuturor mijloacelor de transport în comun: stația de metrou Nicolae Teclu (fosta Policolor), dar și stațiile de tramvai (tramvaiele 23, 27, 40) și de autobuz (autobuzul 246) se află la aproximativ 5 minute de mers pe jos de ansamblul rezidențial.

Cei care doresc să achiziționeze un loc de parcare, au diverse variante: fie un loc de parcare teran cu 4.500 euro + TVA, fie unul subteran cu 6.900 euro + TVA si, ca noutate, un loc de parcare suprateran cu 6.900 euro + TVA.

Ansamblul se află la 700 metri de metrou și are în apropiere o multitudine de centre comerciale. Cei care doresc cumpărături rapide, pot apela la magazinul din ansamblu. În plus am amenajat spații de agrement pentru copii, dar și pentru adulți, pentru ca toți să se simtă acasă în PalladiumResidence.

Participanții la IMO 3 se vor bucura să afle că pot beneficia de un discount de 2000 euro la apartamentul cu 2 camere TIP 2 (5 unități) și de un discount de 4.000 euro la apartamentul cu 3 camere TIP 5 (5 unități). Oferta aceasta este valabilă doar pentru blocul 6, până pe 15 octombrie 2018.

Reprezentanții PalladiumResidence te așteaptă între 21-23 septembrie la Auchan Titan, pentru IMO 3, unde poți descoperi viitoarea ta locuință.

Vino la IMO 3! Profita de ofertele targului imobiliar dedicat zonei de est a Capitalei. Te asteptam!

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
Comunicatele de presa de la aceasta rubrica sunt oferite redactiei IMOPEDIA.ro spre publicare.

Daca doriti si Dvs sa publicati un comunicat de interes imobiliar, puteti contacta departamentul MEDIA:

contact: dep Media
tel fix: 021/318.25.45
e-mail: media@imopedia.ro

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite articole
Cele mai comentate articole

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video