Targul Imobiliar Project Expo, Editia de Toamna, care se va desfasura in perioada 3-5 septembrie 2010, vine cu o surpriza pentru toti partenerii sai. Pentru prima oara, un targ imobiliar din Bucuresti va avea si o componenta online.

Astfel, toate proiectele care vor fi expuse la Palatul Copiilor vor fi prezentate si pe un site special, dedicat evenimentului. Dar nu va fi doar o insiruire si o descriere de locuinte. Cumparatorii vor avea posibilitatea sa afle inclusiv care sunt ofertele speciale pe care le ofera dezvoltatorii in cele trei zile de targ. Discounturile, care, ca intotdeauna, vor fi semnificative, sunt valabile si pentru cumparatorii care fac rezervari si programari online. Fiecare proiect va fi descris in amanunt si va fi insotit de fotografii si de datele de contact ale promotorului. Site-ul va fi accesibil doar pe perioada de desfasurare a targului, 3-5 septembrie.

Insa, pentru a avea cu adevarat o imagine de ansamblu a ofertelor Editiei de Toamna a Targului Imobiliar Project Expo, va invitam ca, dupa ce consultati paginile evenimentului la adresa de internet www.projectexpo/editiadetoamna.ro , sa veniti la Palatul Copiilor. Aici veti avea ocazia sa aflati toate detaliile cu privire la locuinta pe care v-o doriti. Suntem convinsi ca oricine este interesat de achizitia unei locuinte va gasi aici ceea ce isi doreste, pentru ca acest targ, spre deosebire de editiile anterioare, care aveau o tematica anume, va fi unul generalist. Am luat aceasta decizie ca urmare a faptului ca la evenimentul Project Expo Low Cost din luna iulie, am constatat o diversificare a cererii de locuinte. Astfel incat, la Targul Imobiliar Project Expo, Editia de Toamna, oferta va fi extrem de variata, cuprinzand atat apartamente si vile din categoria low cost, cat si de lux, locuinte din Bucuresti si din zone limitrofe, dar si din statiuni montane.

Veti regasi la Targul Imobiliar Project Expo, Editia de Toamna, atat companii care au fost prezente si la editii anterioare, cat si noi parteneri. Printre acestia se numara Cordia, Premier Service, Domus Stil, Atlantic, Avangarde, Vitan Residence, Belvedere Imobiliare, Militari Residence, Apulum '94, Depozitul de Usi, Metropolitan Residence, South Pacific, EnergiCo Holding, Centauri Residence, Echypy Construct, Neocasa si Vile Saftica.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO  este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Zero Points Consulting. Project Events este o companie specializata in organizarea de evenimente, ce s-a evidentiat prin sirul de evenimente desfasurate sub emblema CARIEREdeSUCCES, dar si prin conferinte business sau prin punerea in scena a unor spectacole si concerte la care au fost invitati artisti de renume, cum ar fi Michael Flatley, Demis Roussos sau Sandra. Zero Point Consulting este o companie imobiliara cu sediul central in Bucuresti, ce ofera servicii complete de brokeraj imobiliar si de relocare personal.

26 August 2010