SEGMENTUL  LOCUINTELOR  MEDII  IN  PLINA  CRESTERE… IN ZONA  DE  SUD  SE PREGATESC PESTE 1500 DE APARTAMENTE .

 

Oare nu ar fi mai bine in Sud…?  Este intrebarea pe care si-o pun din ce in ce mai multe familii care se afla in cautarea unei noi locuinte.

De ce nu?...ar trebui sa fie raspunsul, deoarece  Sudul, spre diferenta de alte zone ale Capitalei se dezvolta cu rapiditate aproape pe toate segmentele pietei si reuseste sa ramana in acelasi timp foarte accesibil pentru majoritatea clientilor care doresc o locuinta noua.

Infrastructura, retail, constructii de locuinte pentru toate gusturile, cladiri de birouri, mall-uri si din in ce in ce mai multe puncte de interes major isi fac aparitia in Zona de Sud a Capitalei cu rapiditate si hotarare.

In ceea ce priveste segmentul rezidential, noile proiecte imobiliare sunt adaptate perfect cerintelor actuale ale pietei si poate din acesta cauza au si rezultate bune  atunci cand se pune problema vanzarilor.

Care este secretul succesului dezvoltatorilor din sud..?

In urma studiilor efectuate de Sud Rezidential la care au participat majoritatea investitorilor prezenti pe piata in aceasta perioada, am reusit sa sintetizam cateva criterii importante care stau la baza succesului inregistrat de acestia.

Primul loc il ocupa pozitionarea atenta a ansamblului rezidential fata de punctele de interes major (scoli, piete, gradinite, spitale) si nu in ultimul rand, de mijloacele de transport in comun, declara domnul Sfetcu Ionut dezvoltatorul conceptului Studio Plus Residence care numara peste 500 de unitati locative in Zona De Sud a Capitalei.

Locul 2 este ocupat de cerere si oferta sau mai bine zis de echilibrul fragil dintre acestea doua si mentinerea unui bun raport calitatate /pret pentru a vinde produsul imobiliar cu rapiditate la preturi competitive, declara domnul Georgescu Robertino dezvoltatorul ansamblului Metropolitan Residence, ansamblu care va numara pana la finele anului 2011 peste 300 unitati locative cu preturi care nu depasesc 850 e/mp util.

Locul 3 este atribuit atentiei cu care se compartimenteza spatiul locativ al apartamentelor, spatiu care trebuie sa fie echilibrat si foarte bine luminat, balcoanele marite, transformate in terase, bucatariile spatioase si numeroase  spatii de depozitare  devin cerinte obligatorii atunci cand vrei sa oferi un apartament greu de refuzat, declara domnul Nitu Nicolae reprezentantul societatii de investitii imobiliare Gama Invest, care dezvolta proiectele Gama Residence cu un total propus de 500 unitati locative.

Locul 4 revine “pregatirii” ofertei finale si lansarea produsului imobiliar pe piata cu mare atentie si obligatoriu insotit de cateva bonusuri cum ar fi: reducere de pret insemnata la plata cash, mobilarea completa si utilarea bucatariei inclusa in pret, unul sau doua locuri de parcare oferite gratuit la achizitie sau echiparea apartamentului cu unul sau chiar doua aparate de aer conditionat si instalarea unui echipament complet de anti efractie pentru siguranta, ne explica domnul Gavrila Daniel reprezentantul firmei Utilaj Construct care dezvolta proiectele Lotus Residence si Olteniei 24 Residence, cu un numar total de 300 unitati locative.

In urma studiilor efectuate de noi, numai in Zona De Sud pe segmentul rezidential mediu se pregatesc peste 1500 de apartamente, din care mai putin de jumatate se vor preda anul acesta, ceea ce arata ca,  in acest moment dezvoltatorul din Sud a gasit reteta succesului pe care o pune in practica fara retineri, deoarece este constient ca atunci cand vinzi cu un pret decent un produs imobiliar cautat si cerut la care mai adaugi si ceva plusuri nu ai cum sa dai gres.

Sud Rezidential.ro cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a capitalei, continua sa ofere tuturor clientilor posibiliatea de  a viziona gratuit  ansamblurile rezidentiale aflate in portofoliu, si mai mult decat atat, posibilitatea de a achizitiona un imobil fara comision de intermediere, gratie conceptului de vanzare directa "0 % COMISION".

Catalin Grigore

General Manager Sud Rezidential

3 May 2011