București, 25 aprilie 2016 - Anchor Grup lansează spre vânzare un nou bloc aflat în ansamblul rezidențial InCity Residences din capitală, situat în apropierea București Mall, pe Calea Dudești. Apartamentele din noul imobil de 17 etaje, incluzându-le și pe cele triplex, pot fi rezervate încă din luna februarie, iar proprietarii se vor putea muta în ele începând din toamna acestui an. La ora actuală se lucrează la finisajele acestora, iar peste 10% din spațiile de locuit au fost deja achiziționate, la mai puțin de 2 luni de la demararea procesului de vânzare.

40056-anchor.jpg"Cu proiectul InCity Residences am creat mai mult decât un ansamblu rezidențial, am dezvoltat o comunitate a oamenilor care au aceleași valori, stil de viață și preferințe pentru lucrurile de calitate. Spațiile generoase, locuințele tip triplex, parteneriatele cu unii dintre cei mai apreciați furnizori de servicii de lifestyle fac experiența vieții în InCity Residences încă și mai plăcută. Ca toate lucrurile pe care le dezvoltăm, blocul D al ansamblului a fost proiectat și construit pentru a se ridica la înălțimea celor mai sofisticate așteptări, fiind dotat cu facilități adaptate celor mai exigente gusturi, suprafețe generoase și cu finisaje de înaltă calitate. Am pus în vânzare apartamentele din blocul D acum, remarcând o evoluție a pieței imobiliare și, totodată cererea crescută pentru spații de locuit premium situate în centrul orașului", a declarat Affan Yildirim, directorul general al Anchor Grup.

Aflat la 500 de metri de București Mall, Piața Alba Iulia și stația de metrou Dristor, noul bloc al InCity Residences este înconjurat de 5000 de metri pătrați de spații verzi. Cele 129 de apartamente din clădire sunt de 13 tipuri, iar suprafața lor variază de la 63 de metri pătrați până la 265 de metri pătrați.

Apartamentele din blocul D se vând dotate cu mobilier de bucătărie cu un design contemporan, și electrocasnice Franke. Finisajele high end includ baterii de baie moderne, plăci ceramice și parchet triplu stratificat de înaltă calitate de la unii dintre cei mai apreciați producători europeni de astfel de materiale. Izolația clădirii se ridică la aceleași standarde, fațada fiind acoperită cu material alpolic, un material compozit din aluminiu cu miez mineral non-combustibil, care îi garantează rezistența și durabilitatea. Locuitorii InCity Residences beneficiază și de terasele generoase ale apartamentelor, dar și de atmosfera intimă și familiară a ansamblului. Prețurile pornesc de la 1.050 euro pe metru pătrat construit, la care se adaugă TVA.

Proprietarii apartamentelor din InCity beneficiază de locuri de parcare situate în două subsoluri, de loc de joacă pentru copii, de securitate 24/24, dar și de un centru de fitness World Class, piscină acoperită și de serviciile oferite de salonul de înfrumusețare Gett's Hair Studio.

Ansamblul rezidențial InCity Residences a fost lansat în toamna anului 2009. Prima etapă de dezvoltare a proiectului a presupus darea în folosință a trei imobile, totalizând 373 de spații de locuit. Prin lansarea spre vânzare a celui de-al patrulea bloc, capacitatea InCity Residences ajunge la peste 500 de apartamente.

Locuitorii InCity Residences sunt în majoritate persoane tinere, active, care apreciază timpul de calitate petrecut acasă, dar și ieșirile și întâlnirile cu prietenii.

Despre Anchor Grup:

Prezent în România din 1997, Grupul Anchor este unul dintre cei mai puternici jucători din sectorul dezvoltatorilor imobiliari, prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a dezvoltat în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local; centrul comercial Plaza România, care, alături de Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, a contribuit la dezvoltarea imobiliară a regiunii centru-vest din București și InCity Residences, ansamblu rezidențial premium, situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

25 April 2016