Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 

JLL își extinde departamentul industrial

Publicat: | Numar afişări: 8279

Compania de consultanță imobiliară JLL anunță angajarea lui Costin Bănică începând din iulie 2016, pe poziția de Business Developer Industrial Agency. Acesta va fi responsabil cu identificarea de noi clienți și oportunități de creștere a departamentului industrial.

Costin BanicaCostin are o experiență de peste 14 ani în vânzări, din care 4 în domeniul imobiliar, având în portofoliu doar în anul 2015 tranzacții care însumează mai mult de 35.000  mp de spații logistice și industriale. Pe parcursul carierei sale, Costin a fost implicat proactiv în strategiile de management și business development prin câștigarea a numeroase mandate, printre cele mai importante fiind stabilirea de noi locații de producție sau depozitare pentru companii precum Inteva, Quehenberger sau Faurecia.

Cristina Pop, Associate Director, Head of Industrial Agency, declară: “Suntem încântați de alăturarea lui Costin Bănică în echipa noastră. Costin este unul dintre cei mai experimentați consultanti de pe piață, având un background excepțional în cei 4 ani de real estate. Sectorul industrial și de logistică este în ultimii 2-3 ani unul dintre cele mai dinamice ale pieței imobiliare locale, iar consolidarea departamentului nostru prin aducerea celor mai buni profesioniști din domeniu este un răspuns la această evoluție și la solicitările din ce în ce mai numeroase ale clienților noștri.”

În 2016 JLL va continua să-și consolideze echipa de specialiști, obiectivul fiind să ofere clienților cele mai bune servicii și să își mențină poziția de lider pe piața de consultanță imobiliară din România.

În ceea ce privește piața industrială și de logistică, Costin Bănică comentează: ”Vom asista în continuare la dezvoltarea pieței industriale și de logistică atât din punct de vedere al ofertei noi, cât și al cererii, pe fondul evoluției economice și al creșterii consumului. În acest an va fi livrată pe piață o suprafață record de spații logistice și industriale noi, peste 300.000 de metri pătrați, mai mult decât dublul suprafeței finalizate în 2015, ceea ce arată revenirea încrederii dezvoltatorilor în potențialul pieței locale. Sunt încântat să mă alătur echipei JLL, liderul pieței de consultanță imobiliară și sunt convins că noua poziție îmi va oferi posibilitatea de a valorifica cel mai bine oportunitățile pieței”.

Înainte de poziția ocupată în JLL, Costin Bănică a lucrat pentru Colliers International ca Director Asociat al departamentului industrial.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
Comunicatele de presa de la aceasta rubrica sunt oferite redactiei IMOPEDIA.ro spre publicare.

Daca doriti si Dvs sa publicati un comunicat de interes imobiliar, puteti contacta departamentul MEDIA:

contact: dep Media
tel fix: 021/318.25.45
e-mail: media@imopedia.ro

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

macheta_pentagon.jpg
OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video