Katarzyna Zawodna îi succede lui Claes Larsson în poziția de Business Unit President pentru Skanska Commercial Development Europe, începând cu data de 1 ianuarie 2016.

38704-katarzyna_zawodna_skanska.jpgKatarzyna și-a îndeplinit cu succes atribuțiile ca Managing Director pentru Skanksa Property Poland, care a înregistrat creșteri semnificative în cele 6 regiuni pe care activează. Ea este un adevărat creator de piețe, cu o puternică orientare către client, iar abilitățile sale de leadership și de business vor fi extrem de importante pentru rolul ei de conducere a CDE către noul plan de business”, spune Claes Larsson, Executive Vice President Skanska AB.

Poziția ocupată până acum de către Katarzyna va fi atribuită lui Arkadiusz Rudzki, care va fi noul Managing Director al Skanska Property Polonia. Arkadiusz este în prezent Key Client Director CDE.

Claes Larsson continuă să dețină pozițiile de Executive Vice President și membru al Senior Executive Team din cadrul Skanska, fiind responsabil de unitățile comerciale în cadrul Commercial Development.

Skanska Romania

Skanska Romania este un dezvoltator si constructor de cladiri ecologice de birouri destinate crearii unor medii favorabile cresterii economice si stimularii afacerilor. Compania si-a inceput activitatea in Romania in anul 2011 si face parte din Grupul Skanska, lider mondial in dezvoltare imobiliara si constructii. Proiectele Skanska Romania ofera spatii de birouri realizate la cele mai inalte standarde de calitate in locatii cheie care asigura atat succesul cat si satisfactia clientilor si a investitorilor. Toate proiectele dezvoltate de Skanska Romania vor  parcurge  procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltarii sustenabile, ale eficientei energetice optime si ale asigurarii unui mediu de lucru superior .

Skanska Commercial Development Europe

Skanska Commercial Development Europe dezvolta cladiri de birouri, proiecte logistice si comerciale.  Operatiunile Skanska sunt concentrate in marile zone metropolitane din Republica Ceha, Ungaria, Romania si Polonia. Skanska Commercial Development Europe este impartita in patru companii locale – Skanska Property Republica Ceha, Skanska Property Romania, Skanka Property Ungaria si Skanska Property Polonia. Mai multe informatii despre Skanska Commercial Development Europe se pot obtine de la .


Skanska Group

Skanska este unul dintre cele mai mari grupuri de constructii si dezvoltare imobiliara din lume. Oferim solutii competitive pentru cele mai complexe proiecte. Echipa noastra gestioneaza intregul proces – de la conceptul initial, pana la proiectele finalizate – in constructii, dezvoltari de proiecte comerciale, proiecte rezidentiale si parteneriate public-private.

Impreuna cu partenerii si clientii nostri, dezvoltam si construim pentru un viitor durabil, cu scopul final de a imbunatati vietile oamenilor. Ne implicam cu multa dedicare in unele dintre cele mai interesante proiecte ale timpurilor noastre. Cu mii de proiecte in derulare avem frecvent noutati de transmis. Aflati mai multe informatii accesand pagina Skanska.

Suntem 58.000 colegi in piete selectate din 11 tari din Europa si Statele Unite. Sediul nostru central se afla la Stockholm, in Suedia. Veniturile Skanska in 2014 au totalizat 145 miliarde de SEK. Skanska AB este listata la bursa NASDAQ Stockholm.

10 November 2015