Mai mult decât imobiliare!!!!!!

La Bancpost si EFG Retail Services clientii buni castiga intodeauna!

Publicat: | Numar afişări: 2044

CADOU ÎN BANI pentru cei care îşi plătesc la timp ratele la credit!Ca urmare a initiativei de a sprijini atat clientii cat si piata romaneasca, pe langa seria de masuri luate pentru a ajuta persoanele fizice si juridice sa faca fata conditiilor economice actuale, Bancpost si EFG Retail Services lanseaza promotiile “Clientii buni castiga intotdeauna” cu premiul lunar de 20.000 de lei pentru toti clientii de credite de consum Bancpost, si de  3.000 de lei pentru toti clientii EFG Retail Services, posesori de carduri Euroline si linii de credit Prompt Activ.

Toti clientii beneficiari de credite de consum ai Bancpost si EFG Retail Services vor participa la tragerea la sorti lunara pentru castigarea premiilor de 20.000 RON, respectiv de 3.000 RON daca isi vor plati la timp ratele lunare. In plus, in cazul clientilor EFG Retail Services, acestia trebuie sa plateasca mai mult decat suma lunara minima de plata pentru a putea participa la extragere.

Promotia nu isi propune doar sa sprijine clientii in eforturile lor de a plati ratele lunare ci are si o componenta educativa, informand clientii cat de important este sa fii bun platnic, mai ales in contextul economic actual. Respectarea obligatiilor de plata asumate ii va ajuta pe clienti sa-si administreze mai bine bugetele de familie si va elimina riscul de a se confrunta ulterior cu dificultati financiare.

Promotia se va derula in perioada ianuarie - aprilie 2009 si va rasplati clientii care indeplinesc criteriile stabilite in lunile ianuarie, februarie si martie.

Promotia “Clienti buni”  face parte din eforturile Bancpost de sustinere a clientilor sai, care mai includ masuri cum ar fi:

1. Banca nu va percepe niciun fel de comision pentru rambursarea partiala sau totala a creditelor de consum, creditelor ipotecare si creditelor pentru companii mici si persoane fizice autorizate, efectuate pana la 31 martie 2009;
  1. Banca nu va percepe niciun fel de comision clientilor care doresc sa isi modifice data scadentei creditelor de consum sau ipotecare pana la 31 martie 2009;
  1. Bancpost va oferi clientilor existenti solutii pentru reducerea ratelor lunare prin rescadentarea si/sau modificarea monedei creditelor existente;

Taguri: rate, bancpost

Fii primul care comenteaza

Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii