În seara zilei de 2 octombrie 2009, între orele 1800-2300, avem deosebita plăcere să vă anunţăm lansarea oficială a proiectului REplat în România. Evenimentul va avea loc la hotel ATHENEE PALACE HILTON, strada Episcopiei, nr. 1-3, sector 1, Bucureşti, în sala Regina Maria I.

REplat MLSystem este platforma on-line, creată pentru a înlesni colaborarea unei comunităţii de mai bine de 1.600 de agenţii, în procesul de vânzare-cumpărare, ducând la creşterea şi accelerarea afacerilor fiecărei agenţii în parte.

Acest instrument permite agenţiilor imobiliare aderente din România şi din străinătate partajarea unui portofoliu comun de peste 60.000 de imobile, pe care le pot vinde / închiria în colaborare.

REplat este un Sistem de Listare Multiplă, Multiple Listing Service (MLS), o idee comercială, simplă, aplicată de agenţii imobiliare din SUA, primele care au intuit avantajul de a deţine un portofoliu comun de imobile. REplat este un produs transversal (utilizatorii platformei REplat, sunt agenţii imobiliare înregistrate la Camera de Comerţ, grupuri care-şi desfăşoară activitatea în franciză, asociaţii sau agenţii independente), ce se adresează tuturor operatorilor de sector care vor să aibă la dispozitie un instrument modern şi eficace, menţinând în acelaşi timp, identitatea propriei agenţii.

REplat are acord semnat cu Federaţia Italiană a Agenţiilor Imobiliare Profesionale(F.I.A.I.P.).

În acest moment, piaţa subliniază două tendinţe. Prima se referă mai mult la încetinirea procesului de vânzare-cumpărare imobile. Cea de a doua este dificultatea de a găsi cumpărător şi vânzător în aceeaşi zonă, oraş sau judeţ. Ca o solutie, colaborarea dintre operatorii de sector (consultanţii imobiliari) devine o alegere convenabilă. De aceea, în aproximativ cinci ani de funcţionare, platforma a crescut, astfel încât este utilizată de mai mult de 1600 de agenţii, pentru un total de peste 3.700 de utilizatori.

Vă invit să vizitaţi site-ul www.replat.com, unde veţi putea găsi toate informaţiile referitoare la acest instrument revoluţionar care vă aduce piaţa imobiliară la birou.

La eveniment sunt invitaţi reprezentanţi ai agenţiilor imobiliare din Bucureşti, dezvoltatori, constructori şi consultanţi ai pieţei imobiliare.

Printre invitaţii de onoare se numără: PAOLO ULPIANI, Vice Preşedinte REplat Europa; MAURIZIO MARTINO, Membru fondator REplat / Frimm Romania; ANTONIO DE JACOVO, Membru fondator REplat / Frimm Romania

 

29 September 2009