Lemon Interior Design a fost premiat aseară la festivitatea prilejuită de împlinirea a 21 de ani de la apariția pe piață a revistei Casa Lux. "Premiu pentru design vizionar 2015" a fost acordat de divizia de design interior a grupului media Burda - Casa Lux. Premiul a fost înmânat Cristinei Capitanu și Elenei Oancea, partenere Lemon Interior Design.

38252-lemon_interior_design.jpg"Suntem onorați și ne bucură că prima revistă de amenajări interioare din România este alături de noi și ne urmărește și apreciază munca. Lemon Interior Design este o companie tânără, la curent cu noutățile din domeniu, o companie care nu oferă doar servicii de design interior, ci transpune în fiecare proiect personalitatea și spiritul rezidenților”, declară Cristina Capitanu.

Lemon Interior Design este o companie înființată în 2004 și este specializată pe managementul designului interior și al proiectelor de amenajare de locuințe care se adresează atât dezvoltatorilor imobiliari, cât și proprietarilor de locuințe.

„Începand din acest an ne extindem aria de activitate și depășim granitele țării cu un prim proiect de design interior în Viena. Este o perioada plina de provocari si de proiecte interesante. Suntem pregatite sa-i facem fata cu succes”, declară Elena Oancea.

Anul trecut, designerul Cristina Căpitanu de la Lemon Interior Design a câștigat premiul pentru categoria cea mai bună amenajare de locuință privată, oferit de Elle Decoration - una dintre cele mai prestigioase reviste de amenajări din lume - care a organizat în România gala Elle Decoration Romanian Design Awards.

 

28 September 2015