Licitaţia publică cu strigare competitivă organizată astăzi la SC Neptun-Olimp SA pentru Complexul „FALEZA Galaţi” şi terenul aferent (în suprafaţă de 3586,74 mp) a fost adjudecată societăţii SC Vega Company SRL, la preţul de 2678425,90 euro. La licitaţie au participat cinci ofertanţi, preţul de pornire fiind de 1.164.533 euro.

14970-4.jpgProcesul de privatizare a societăților turistice la care MDRT deține acțiuni continuă, alte două licitații similare fiind programate în această lună la SC Mamaia SA și SC Litoral SA.

Pentru licitația organizată la SC Mamaia SA și SC Litoral SA termenul limită de depunere a ofertelor este 16 noiembrie, ora 13:00, urmând ca a doua zi să aibă loc ședința de deschidere a  documentelor de participare, în prezența ofertanților.

SC Mamaia SA scoate la vânzare „Vila Turistică Mamaia”, cu teren în suprafață de 2.145 mp, și „Complex Hotelier Mamaia”, cu teren în suprafață de 2.329 mp, precum și mijloacele fixe și obiectele de inventar ale celor două active.

SC Litoral SA licitează „Sediu Administrativ Hotel Bucuresti B” cu teren în suprafață de 692 mp, “Magazie propagandă” cu teren aferent în suprafață de 712 mp, precum și mijloacele fixe și obiectele de inventar aferente.

Informatii suplimentare referitoare la termene și condiții de participare pot fi accesate pe site-ul www.mdrt.ro, la secțiunea Turism - Privatizare – Anunțuri de privatizare, sau la link-urile de mai jos:

anunt SC Mamaia SA

anunt SC Litoral SA

 

10 November 2010