Noul magazin Opticris se află la parter, lângă intrarea din bulevardul Timișoara, și ocupă o suprafață de 59,7 de metri pătrați. Cu ocazia inaugurării, clienții Plaza România pot beneficia până pe 31 august de reduceri de 30% și de consultații oftalmologice gratuite.

37834-opticris_plaza_romania.jpgPe 28 iulie s-a deschis un nou magazin în incinta Plaza România: Opticris. Acesta e situat la parterul mall-ului, în proximitatea intrării din bulevardul Timișoara, iar suprafața sa este de 59,7 de metri pătrați. Noul magazin îi așteaptă pe clienții Plaza România cu promoții: prețuri cu 30% mai mici la ochelari de soare (la 20 din cele mai exclusiviste branduri), cu 30% mai mici  la ochelari de  vedere (la 20 din cele mai exclusiviste branduri), dar și cu consultații oftalmologice gratuite. Campania promoțională de inaugurare a magazinului este valabilă până în data de 31 august 2015.

Opticris, parte a Grupului Cris, lider de piață în domeniul opticii medicale din România, este o companie 100% românească, ale cărei valori decurg din experiența acumulată de-a lungul a peste 20 de ani de activitate. Grupul Cris deține singura fabrică de rame existentă în România, atât rame pentru ochelari de vedere, cât și de soare, realizate sub brandul CRIS. În prezent, producția de rame a grupului atinge o cotă impresionantă, acestea fiind comercializate în majoritatea magazinelor de optică din România, dar și la export.

"Știm că valoarea pe care o adăugăm în fiecare zi contractelor cu partenerii noștri garantează succesul de ambele părți, de aceea practicăm o politică de prețuri speciale și oferte exclusive. Suntem unic importator și producător al tuturor ramelor comercializate în rețeaua de magazine Opticris, iar acest lucru garantează un raport calitate/preț excelent", promit reprezentanții Opticris.

Deschiderea Opticris face parte din strategia de modernizare a Plaza România. 

29 July 2015