Liebrecht & wooD Group continuă strategia de creștere pe piețele-cheie din Europa Centrală și de Est și, în acest scop, compania își consolidează echipa de senior management prin numirea a doi noi directori generali în România și Polonia. Sorin Ioan Blaga și Mariusz Kozłowski vor prelua noile funcții la jumătatea lunii ianuarie a anului 2016. Grupul va continua, de asemenea, să dezvolte noi proiecte atractive pe ambele piețe, cum sunt Praga Koneser Center din Varșovia și Frumușani Residential Park în București.

38833-sorin_ioan_blaga_s1.jpgSorin Ioan Blaga va conduce filiala din România a Liebrecht & wooD Group.

“Sunt încântat să mă alătur echipei Liebrecht & wooD Group - un dezvoltator cu o prezență îndelungată și neîntreruptă pe piața competitivă din România, având totodată un palmares excelent în furnizarea de valoare adăugată atât pentru utilizatorii finali, cât și pentru investitori. Am admirat întotdeauna spiritul inovator și impactul pe care proiectele derulate de companie l-au avut asupra pieței locale și vreau să contribui la continuarea acestui succes în viitor. Sunt bucuros să fac parte din noi inițiative, cum este Frumușani Residential Park, un proiect care întărește rolul de pionierat si viziunea pe termen lung a Grupului, în România. Cred cu tărie că nivelul ridicat al standardelor companiei, deopotrivă în business și în execuția proiectelor, vor contribui în mod semnificativ la conturarea pieței imobiliare in viitor” – susține Sorin Ioan Blaga.

În cei peste 25 ani de experiență profesională, Sorin Ioan Blaga și-a demonstrat competențele în poziții de top management printre care Marketing Director în cadrul Philip Morris Romania și Bulgaria, Adevărul Holding sau Otter Distribution Romania, respectiv Vice-Președinte Marketing, Comunicare și Corporate Affairs în cadrul Rompetrol Group sau Managing Director al Wave Division Group, unul dintre cei mai mari jucători pe piața serviciilor de publicitate la punctul de vânzare. Sorin Ioan Blaga a studiat la Universitațea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași și a obținut Diploma Profesională în Management și MBA la Open University Business School din Marea Britanie. Noul General Manager al Liebrecht & wooD în Romania este, de asemenea, un pasionat lector universitar – a fost tutor în cadrul Open University Business School și este cadru didactic asociat la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

“Suntem bucuroși să îi urăm lui Sorin Ioan Blaga în echipa de senior management a Liebrecht & wooD Group. Având în vedere vasta sa experiență în business, marketing și comunicare, suntem convinși că prezența lui Sorin va avea un impact pozitiv considerabil în evoluția companiei. Noile dezvoltări pe care le avem în vedere pe piața din România sunt decisive pentru continuarea strategiei de expansiune a Grupului și avem încredere că implicarea lui Sorin ne va ajuta să ne atingem obiectivele strategice” - susține Patrick Van Den Bossche, Fondator și Managing Director al Liebrecht & wooD Group.

38834-mariusz_kozlowski_s1.jpgActivitatea Liebrecht & wooD Group în Polonia va fi condusă de Mariusz Kozłowski.

Marc Lebbe, Fondator și Managing Director al Liebrecht & wooD Group, declară: “Suntem încântați să îl avem alături de noi pe Mariusz Kozlowski, care va gestiona operațiunile din Polonia. Având în vedere realizările majore pe care le-a obținut pe parcursul carierei sale, nu avem niciun dubiu că Mariusz va fi o veritabilă forță motrice pentru echipa noastră, care ne va ajuta să consolidăm poziția companiei și să continuăm extinderea afacerilor în plan local.

Mariusz Kozlowski este unul dintre cei mai experimentați profesioniști din domeniul imobiliar din Polonia. Timp de 14 ani, a fost membru în Consiliul de Administrație al GTC, fiind implicat în dezvoltarea și administrarea de proiecte de birouri și retail cu o suprafață cumulată de aprox. 400,000 m.p. în Polonia, precum și în prima listare a unei companii imobiliare pe Bursa de Valori din Varșovia (WSE). Mariusz Kozlowski deține o experiență solidă în leasing, marketing și comunicare corporate, precum și piețe de capital. Este de asemenea broker licențiat – înainte de a se alătura GTC, a coordonat departamentul de Institutional Equity Sales în cadrul ABN AMRO Securities în Varșovia. Mariusz Kozlowski a absolvit Facultatea de Comerț Exterior din cadrul Warsaw School of Economics (SGH), având un master în domeniul economiei.

Mariusz Kozlowski declară: “Sunt mândru să mă alătur unei companii cu un portofoliu impresionant de proiecte imobiliare de calitate pe piața din Polonia. Liebrecht & wooD deține toate caracteristicile unui dezvoltator de succes: acționarii cu viziune strategică, echipa dedicată și experimentată formată din profesioniști în real estate, precum și investitorii puternici cu un angajament durabil față de proiectele companiei. Koneser – unul dintre proiectele aflate acum în construcție, este pentru mine o sursă de inspirație din punct de vedere profesional. Am toată convingerea că, la finalizare, va deveni mai mult decât un spațiu extraordinar de birouri și retail sau o destinație rezidențială căutată în oraș – va fi un important punct de reper pe harta Varșoviei.”

Ceilalți fondatori și Managing Directori ai Grupului, i.e. Marc Lebbe și Patrick Van Den Bossche, vor avea în continuare roluri cheie în conducerea companiei, fiind membri ai Consiliului de Supraveghere al Liebrecht & wooD Group.

*******************

Liebrecht & wooD Group

De peste 20 de ani, Grupul Liebrecht & wooD operează pe piețele comerciale imobiliare din Polonia, România și Rusia unde a dezvoltat proiecte de birouri, retail și industriale cu o suprafață totală de aproape jumătate de milion de metri pătrați. Grupul cuprinde mai multe entități, incluzând dezvoltatorul Liebrecht & wooD, Grupul FASHION HOUSE responsabil de implementarea și gestionarea conceptului de outlet center pe piețele emergente, precum și compania de property management  WeCARE ce operează în Polonia.

Portofoliul de proiecte al Grupului include clădiri de birouri, parcuri de birouri și ansambluri mixte în Varșovia (Kopernik Office Buildings, Jerozolimskie Business Park, Flanders Business Park, Batory Office Buildings, Plac Unii) și București (Victoria Park), depozite în Varșovia și Poznań (Manhattan Business & Distribution Center, Poznań Distribution Centre), precum și cinci centre de tip outlet care înregistrează un real succes în Polonia, România și Rusia, sub marca FASHION HOUSE Outlet Centre.

În prezent, Liebrecht & wooD Group a început construcția ansamblului de tip mixed-use Praga Koneser Center în Varșovia, și pregătește proiectul rezidențial Frumusani Residential Park în imediata apropiere a Bucureștiului, precum și faza a doua a primei sale dezvoltări din Rusia – FASHION HOUSE Outlet Centre Moscova. Compania intenționează de asemenea să demareze primul centru FASHION HOUSE Outlet Centre din Sankt Petersburg.

7 December 2015