Targul Imobilar PROJECT EXPO isi va deschide portile maine, 5 martie 2010  la Palatul Copiilor din Bucuresti.

Printre numerosii expozanti din cadrul editiei de primavara a Targului Imobiliar PROJECT EXPO se numara si companiile REplat  si FRIMM Romania.

FRIMM este o adevarata comunitate de profesionisti care lucreaza in beneficiul clientului final, venind in intampinarea clientilor sai prin reteaua de consultanti care acorda sprijin si solutii tehnice. Clientii FRIMM beneficiaza de conceptul "one stop shopping" prin asigurarea de servicii imobiliare complete oferite de o singura companie.

Vizitatorii Targului Imobiliar PROJECT EXPO au posibilitatea de a participa si la workshop-uri in cele trei zile ale evenimentului. Partenerul evenimentului, revista Good Homes, propune publicului un program interactiv si interesant.

Programul workshop-urilor la standul Good Homes:

-         Vineri, 5 martie 2010, intre orele 15:00 - 17:00 : workshop cu tema "Schimbarea "garderobei" obiectelor decorative si de mobilier cu aer prafuit"

-         Sambata, 6 martie, in intervalul orar 13:00 - 15:00 - atelier cu tema: "Cutii de depozitare personalizate"
                                                                          
-Duminica, 7 martie, intre orele 13:00 - 15:00 - atelier cu tema "Pisici decorative din carpa cu zambete de sfoara"

-         Programul targului este in intervalul orar 10.00 - 18.00 in zilele de vineri si sambata, iar duminica  intre orele 10.00 - 17.00.

Pentru mai multe detalii, puteti consulta site-ului www.projectexpo.ro!

4 March 2010