Mega Mall – premiat la o competiție internațională organizată în parteneriat cu Financial Times

Centrul comercial a primit distincția ”Building of the Year” în cadrul CEEQA 2016
Publicat: | Numar afişări: 1183

Mega Mall, centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România, a fost premiat în cadrul Central & Eastern Europe Real Estate Quality Awards (CEEQA), cea mai importantă competiție internațională din sectorul imobiliar. Centrul comercial a primit distincția ”Building of the Year” în cadrul Galei care a avut loc în Polonia, în luna aprilie a acestui an.

Gala CEEQA Mega Mall 1Premiul a fost acordat în urma unui proces de selecție riguros – din sute de înscrieri jurizate de cei mai importanți specialiști ai domeniului – în baza unor criterii precum: succesul comercial, design și inovație, localizare și accesibilitate ș.a.

Mega Mall include elemente unice de arhitectură, printre care 10.000 de metri2 de vitrine, multe dintre acestea având peste 14 metri înălțime, zece cupole cu o suprafață totală de peste 1.250 metri2 care permit trecerea luminii naturale și două luminatoare masive ce acoperă 1.500 de metri2. În plus, centrul comercial dispune și de un nivel întreg dedicat zonei de divertisment și petrecere a timpului liber, cu o suprafață echivalentă a două terenuri de fotbal.

Recunoașterea Mega Mall în cadrul celei mai cunoscute competiții anuale din domeniul imobiliar ne bucură foarte mult. Acest premiu ne confirmă că am reușit ceea ce ne-am propus de la bun început: să construim cel mai modern mall din București, să oferim orașului, pe lângă o construcție impresionantă, avangardistă, o gazdă primitoare și un centru comercial prietenos pentru vizitatorii săi”, au declarat reprezentanții Mega Mall București.

Premiile CEEQA reprezintă cel mai important eveniment internațional din domeniul investițiilor și dezvoltărilor imobiliare. Ajunsă la cea de-a treisprezecea ediție, Gala CEEQA a adunat aproximativ 700 de participanți din peste 50 de țări. Evenimentul este organizat de compania CEE Insight Forum, în parteneriat cu publicația britanică Financial Times.

----------------------------------------------------------------------------

Despre Mega Mall

Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat în București de grupul de investiții și dezvoltare NEPI. În urma unei investiții de 165 de milioane de euro, acesta acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de 75.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește în prezent 220 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. Mega Mall aduce și o serie de premiere în retailul romanesc, care le oferă bucureștenilor experiențe unice de divertisment: sala de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, cinematograful Cinema City cu 14 săli și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, un sports bar, unde pot fi urmărite transmisiuni sportive live, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălțăminte, îngrijire și accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Marks & Spencer, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Tom Tailor, Douglas, NEXT, Hilfiger Denim, Musette, Hervis, Bata, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti și Aldo. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz, Marks & Spencer Food din România.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
Comunicatele de presa de la aceasta rubrica sunt oferite redactiei IMOPEDIA.ro spre publicare.

Daca doriti si Dvs sa publicati un comunicat de interes imobiliar, puteti contacta departamentul MEDIA:

contact: dep Media
tel fix: 021/318.25.45
e-mail: media@imopedia.ro

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite articole
Cele mai comentate articole
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video